• PVC Foam Board
  • Acrylic Sheet
  • Why Gokai
Wilujeng sumping di halaman wéb kami
Gokai khusus pikeun nalungtik, mekarkeun, ngadamel papan busa PVC, Lambaran Acrylic utamina

Janten Kunaon Gokai

Gokai khusus pikeun nalungtik, mekarkeun, ngadamel papan busa PVC, Lambaran Acrylic utamina
  • Fast delivery

    Pangiriman gancang

    Kami gaduh 10 lini produksi, 1 * 20GP sakitar 10 dinten dugi ka réngsé, 1 * 40GP sakitar 15 dinten dugi ka réngsé.
  • Strict Quality Control

    Kontrol Kualitas ketat

    Bahan baku 100% parawan. Produksi standarisasi. Paket ékspor sareng kabinet Khusus.
  • Strong team

    Tim kuat

    Kami gaduh 200 padamel, langkung ti 20 insinyur téknis sareng 80% diantarana ngagaduhan gelar sarjana
  • OEM & ODM Acceptable

    OEM & ODM Ditarima

    Ukuran khusus sareng ketebalan sareng warna na sayogi. Wilujeng ngabagi ideu anjeun ka kami, hayu urang babarengan pikeun ngajantenkeun kahirupan langkung kreatif.

Tentang Kami

Shanghai Gokai Industry Co., Ltd. nyaéta khusus pikeun nalungtik, mekarkeun, ngadamel papan busa PVC, Lambaran Acrylic utamina. Perusahaan didirikeun taun 2009, aya 2 pabrik, 10 lini produksi, kantor pusatna aya di Shanghai, Cina. Kami ngenalkeun peralatan produksi canggih sareng téknologi pamrosésan, ogé alat-alat dunya ngarah sareng pangalaman anu euyeub ku prosés ieu. Sadaya ieu ngamungkinkeun Gokai ngahasilkeun papan busa PVC, lambaran akrilik, kalayan kualitas anu saé. Éta sampurna cocog sareng pasaratan pasar.

  • about

Newsletter

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.