FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Kami produsén propésional sareng 12 taun dina bidang ieu. Kami terpadu sareng pabrik sareng padagang

Naon istilah pangiriman anjeun?

EXW, FOB, CFR, CIF,, DDU, DDP (numutkeun pamundut nasabah)

Naon syarat pembayaran anjeun?

T / T, L / C dina tetempoan, Paypal, Western Union

Naon mata uang anjeun?

USD / CNY / EUR / GBP / CAD / AUD / SGD / JPY / HKD

Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?

Sakitar 10-30 dinten, gumantung kana jadwal produksi kami sareng detil pesanan anjeun.

Naha anjeun ngagaduhan pamariksaan inspektur?

Leres kami gaduh inspektur. Aranjeunna cicing di pabrik sareng mariksa bahan-bahan dugi ka barang, urang parios sareng poto-poto nalika produksi

Naha anjeun nyayogikeun conto, gratis atanapi tambahan?

Sampel gratis, tapi angkutan barang kedah dibayar di sisi anjeun.

Kumaha kuring kéngingkeun harga anu pangsaéna?

Punten nyayogikeun detil produk pikeun kabutuhan anjeun sahingga kuring tiasa masihan anjeun tawaran pangsaéna dina munggaran waktu. Sagala rarancang sareng kabutuhan salajengna tiasa ditepikeun ka urang engké di WhatsApp, WeChat, Skype, Mail sareng saluran sanésna. Mastikeun harga na.

Naon MOQ anjeun?

MOQ nyaéta 1 ton. Kandelna béda sareng moq béda.

Naha kunjungan pabrik atanapi pamariksaan tiasa ditampi?

Leres, kunjungan pabrik sok disambut sareng pamariksaan sapertos inspeksi pihak katilu henteu kunanaon. 

Sakumaha seueur anu tiasa dimuat dina wadah lengkep?

Wadah 20ft, kalayan palét, beban sakitar 16-21 ton, tanpa palét, beban sakitar 20-24 ton Wadah 40ft, muatkeun sakitar 26 ton.

Naon prosés pesen?

Kirimkeun pamundut anu lengkep anjeun → Desain pikeun anjeun → Konpirmasi cutatan & pamayaran → Tés kapang → Nyiptakeun conto → Sampel tés (Persetujuan) → Produksi masal → Cék kuantitas → Pakét → Pangiriman → Saatos Palayanan → Pesen Ulangan

Naon metode kiriman?

Éta tiasa Laut Pengiriman, Airlift sareng Express (EMS, UPS, DHL, TNT, sareng FEDEX). Janten sateuacan nempatkeun pesen, mangga ngahubungan kami pikeun mastikeun cara kiriman anu anjeun pikaresep.

Naha anjeun ngiringan pameran?

Leres, biasana urang ngiringan expo sign di Shanghai dua kali dina sataun (hiji dina Maret sareng anu sanés dina bulan Séptember). Sareng kami ngiringan SGI Dubai, Fespa Éropa, sareng sajabana Dina waktos payun kami bakal nambihan China Impor sareng Ekspor Pameran (Canton Fair) kana daptar paméran kami, ogé sababaraha pameran internasional anu bakal dilaksanakeun di sababaraha nagara.

Kumaha upami layanan purna jual?

Upami aya masalah kualitas nalika anjeun nampi produk kami, nunjukkeun poto sareng saatos nyawalakeun kami bakal mampuh leungit tina urutan salajengna.

Hoyong damel sareng urang?