lambar akrilik bodas

  • white opaque acrylic sheet

    lambar akrilik opak bodas

    Lambaran akrilik ngagaduhan cor akrilik sareng lambar akrilik anu diekstrusi.

    Lambar akrilik tuang: beurat molekular tinggi, kaku anu alus teuing, kakuatan sareng tahan kimia anu hadé. Pelat jenis ieu dicirikan ku pamrosésan angkatan alit, kalenturan anu teu aya bandinganna dina sistem warna sareng pangaruh tekstur permukaan, sareng spésifikasi produk anu lengkep, cocog pikeun sababaraha tujuan khusus.

  • opal acrylic sheet

    lambar akrilik opal

    Opal Acrylic Lambaran cocog pikeun aplikasi anu meryogikeun kageulisan sareng kajelasan akrilik dimana diperyogikeun produk pangaruh anu langkung luhur sacara tradisional. Éta ngajaga warna ujungna anu jelas sateuacanna sareng saatos fabrikasi, masihan perlengkapan sareng ningalikeun kaanggunan anu dipikahoyong anu leungit ku épék plastik anu dirobih anu sanés anu masihan tampilan "industri". 

    Acrylic bodas ngagaduhan seueur ciri anu nguntungkeun anu ngajantenkeun bahan anu paling luar biasa pikeun rupa-rupa produk. Papan tanda, cahayana, akuarium, nuansa, sareng seueur produk jati sanésna nganggo akrilik bodas pikeun ngahontal finish anu cemerlang sareng elegan anu narik pelanggan.

  • milky white acrylic sheet

    lambar akrilik bodas susu

    Lambaran akrilik dingaranan lambar PMMA, Plexiglass atanapi lambar kaca Organik. Ngaran Kimia nyaéta Polymethyl methacrylate. Acrylic nyepeng sipat fisik diantara plastik kusabab transparansi anu alus pisan anu ngagenclang & transparan sapertos kristal, éta dipuji salaku "Ratu Plastik" sareng resep pisan ku prosesor.

    Istilah "akrilik" dipaké pikeun produk anu ngandung zat anu diturunkeun tina asam akrilik atanapi sanyawa anu aya hubunganana. Paling sering, éta dipaké pikeun ngajelaskeun palastik anu jelas, sapertos kaca anu katelah poli (metil) metakrilat (PMMA). PMMA, disebut ogé kaca akrilik, ngagaduhan sipat anu ngajantenkeun pilihan anu langkung saé pikeun seueur produk anu sanésna tiasa didamel tina gelas.

  • translucent white acrylic sheet

    lambaran akrilik bodas tembus

    1.hiji pc akrilik sheetpacking:

    ditutupan ku kertas karajinan atanapi pilem PE dina dua sisi, pilem anu ditutupan tanpa aya tanda komo kami.

    2.kalayan palét Paking kargo bungkus:

    2 ton per palét, anggo palét kai sareng palét beusi di handapeun,

    kalayan bungkusan pilem bungkus sadayana ngajamin mastikeun kaamanan transportasi.
    3.Bungkus beban kontainer lengkep:

    20-23 ton (sakitar 3000 pcs) wadah 20 kaki sareng 10 -12pallet.

  • white acrylic sheet

    lambar akrilik bodas

    Lambaran akrilik bodas mangrupikeun warna lambar akrilik matak. Acrylic, biasa dikenal salaku plexiglass perawatan khusus. Panilitian sareng pamekaran akrilik ngagaduhan sajarah langkung ti saratus taun. Polymerizability tina asam akrilik kapanggih dina 1872; polymerizability tina asam methacrylic dipikaterang dina 1880; cara sintésis propilén polipropionat réngsé taun 1901; cara sintétik anu disebut tadi dipaké pikeun nyobaan produksi industri taun 1927; industri metakrilat aya dina taun 1937 Pangembangan manufaktur suksés, sahingga ngalebetkeun manufaktur ageung. Salila Perang Dunya II, kusabab kateguhanana anu hadé sareng transmisi cahaya, akrilik mimitina dianggo dina kaca mobil pesawat sareng lapangan kaca spion dina taksi supir tank. Lahirna bak mandi akrilik munggaran di dunya di 1948 nandaan tonggak anyar dina aplikasi akrilik.