cadar akrilik warna

Pedaran pondok:

Lambaran akrilik warnaan. Dina tiori, warna naon waé tiasa didamel. Warna lambaran akrilik umum dina pasaran dibagi kana dua jinis: lambaran akrilik transparan sareng lambaran akrilik warna. Lambaran akrilik jelas kaasup lambar transparan murni sareng lambaran akrilik ibun;


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Lambaran akrilik warnaan. Dina tiori, warna naon waé tiasa didamel. Warna lambaran akrilik umum dina pasaran dibagi kana dua jinis: lambaran akrilik transparan sareng lambaran akrilik warna. Lambaran akrilik jelas kaasup lambar transparan murni sareng lambaran akrilik ibun; lambar warna akrilik utamina kalebet bodas sareng hideung, beureum, koneng, biru, héjo, pink, sareng sajabana, unggal warna dibagi kana sababaraha jinis, unggal warna ogé ngagaduhan lambaran semi-transparan, sareng aya sababaraha lambar khusus, kalebet eunteung akrilik , UV acrylic, acrylic-tahan gores, Anu terakhir nyaéta papan hideung bodas, papan bodas biru sareng sajabina.

Pasipatan Fisik

Lambaran akrilik nawiskeun rangkean ukuran sareng ketebalan lengkep dugi ka 50mm. Éta sayogi dina écés, opal, bodas sareng colors.

Tipe Produk Lambaran Acrylic Warna
Bahan 100% Raw Lucite MMA / Kelas A
Kandel 0.8mm-50mm
Kapadetan 1,2kg / cm3
Warna Transparan, bodas, opal, biru, beureum, konéng sareng sajabana / Salaku sarat anjeun
Pangiriman cahaya 93%
Sértipikasi ISO9001 / SGS / ROHS / CE
MOQ 40Buah / tiasa disawalakeun
Pangiriman 10 dinten saatos nampi setoran
Pamayaran L / C, T / T, Western Union, Paypal, Alibaba
Ukuran biasa kami (Catetan: Ngabagéakeun ukuran naon waé numutkeun sarat konsumén)
1220 * 1830 2160 * 3160 2000 * 2500 2100 * 2140
1220 * 2440 2050 * 3050 1080 * 2060 1710 * 1920
1250 * 2470 2000 * 3000 1080 * 2060 1390 * 2160
Kandel

0.8mm-50mm

PS: Spesifikasi anu béda, harga anu béda, mangga konsultasi kami.

Pasipatan Fisik

Matak Pasipatan Akrilik 
Item Tés Métode Tés Unit Hasil
Gravitasi husus GB / T1033.1   1.19
Indéks réfraktif ISO489: 1999   1,49
Transmisi GB / T2410 % 93
Halimun GB / T2410 % 1
Kakuatan regangan GB / T1040.1 Mpa ≥70
Kakuatan ngagulung GB / T9341 Mpa ≥98
Kakuatan Compressive GB / T1041 Mpa 30130
Kakuatan Résistansi Shock GB / T14153 30J + 1J  
Kakuatan Pangaruh Henteu dicukur Charpy GB / T1043.1 kJ / ≥17
Modulus élastisitas GB / T1041 Mpa 1003100
Elongation at Break GB / T1040.1 % ≥4
Rockwell Hardness GB / T3398.2   95
Barcol karasa GB / T3854   45-55
Suhu Thermoforming   160-185
Suhu Lemeskeun Vicat GB / T1633 ≥110
Suhu Layanan Continous Maksimum anu Disarankeun   70
Koéfisién Épansi Épériménsi GB / T1036 % ≤7
Koefisién tina Konduktif Termal   W / mk 0,18
Panas Husus     0,35
Ngalenyepan Cai GB / T1034 % 0.3
Résistansi Seuneu GB8624   E
Nyegah Scuffing GB / T6739 H ≥5

Aplikasi

1. Iklan ukiran iklan, vakum-ngabentuk, alat tulis, hadir, dapur & kamar mandi jati, hiasan konstruksi, foto sareng industri sanés.

2. Lambaran akrilik seueur dianggo pikeun ukiran, lambar iklan, lampu-liang haseup, hiasan, alat médis, karya seni.

3.Lebar dipaké pikeun hiasan sareng pamrosésan jero rohangan sareng ker.

OIP
OIP (7)

  • Saméméhna:
  • Teras: