Papan busa WPC

  • 18mm PVC board sheet

    18mm lambar dewan PVC

    Iklan: nyetak dina sutra, patung, papan tampilan, kotak lampu

    Ngadamel pelapis: hiasan di jero ruangan sareng outdoor, formwork konstruksi, misahkeun bumi
    Prosés jati: jati tina jero rohangan atanapi kantor, kichen sareng jamban

    Pabrik mobil sareng kapal, upholster incar, kapal sareng pesawat.
    Pabrik industri: proyek antisepsis sareng perlindungan lingkungan, kulkas, bagian cetakan-panas.

  • high quality foamex PVC board

    dewan PVC foamex kualitas luhur

    Papan komposit palastik kai mangrupikeun jinis bahan komposit anu énggal anu dikembangkeun taun-taun ayeuna di bumi sareng di luar negeri。

    Langkung ti 35% - 70% tipung kai, sekam paré, jarami sareng serat pepelakan limbah sanésna dicampur kana bahan kai énggal, teras diekstrusi, dibentuk, dibentuk injeksi sareng téknologi pengolahan plastik sanésna kanggo ngahasilkeun piring atanapi profil. Utamana dipaké dina bahan bangunan, jati, bungkusan logistik sareng industri sanés. Disebut papan komposit palastik kai anu diekstrusi yén palastik sareng bubuk kai dicampur dina proporsi anu teras teras dibentuk ku ékstrusi panas.

  • WPC sintra plastic sheets

    WPC palastik sintra

    WPC Sintra Plastik Lambaran, anu ogé namina Papan Komposit Plastik Kayu, mangrupikeun hiji kategori kréatip tina papan busa PVC. Papan busa WPC dihasilkeun sareng résin PVC sareng bubuk kai anu dicampur dina babandingan anu tangtu, ditambih ku bahan tambahan khusus ku formula anu maju, dibuih sareng diekstrusi dina suhu luhur akhirna pikeun ngabentuk lambar.

    WPC Sintra Plastik Lambaran ngagaduhan raos kai, tapi tahan cai sareng tahan seuneu. Mangrupikeun gaganti kai, kayu lapis, papan cukur anu saé sareng bahkan Medium Density Fiberboard (MDF). 

  • brown PVC 5mm sheet

    lambar coklat 5mm coklat

    Lambaran coklat 5mm Brown mangrupikeun jenis papan busa WPC. Papan kai-plastik mangrupikeun hiji jenis kai (selulosa kai, selulosa tutuwuhan) salaku bahan dasarna, bahan polimér termoplastik (plastik) sareng alat-alat anu diolah, sareng sajabana, teras dicampur rata. Bahan hias anyar héjo sareng lingkungan anu ramah lingkungan anu dilakukeun ku pemanasan sareng citakan extrusion pakakas kapang ngagaduhan sipat sareng karakteristik kai sareng plastik. Mangrupikeun jinis bahan komposit anu énggal anu tiasa ngagentos kai sareng plastik.