dewan PVC warna

  • Black PVC Board

    Déwan PVC Hideung

    Papan busa PVC mangrupikeun bahan kaku tapi enteng anu biasa dianggo dina tampilan POP, signage, papan tampilan sareng aplikasi non-beban-bantalan. Kusabab struktur sélna anu konsisten, éta mangrupikeun substrat anu saé pikeun percetakan digital, percetakan layar, ngalukis, laminating sareng tulisan vinil.

  • white PVC foam board

    dewan busa PVC bodas

    Papan busa PVC Bodas mangrupikeun kualitas anu unggul, papan busa / lambar PVC serbaguna. Éta aya dina warna bodas, anu populér pisan di pasar internasional, éta matte sareng herang bérés dina ukuran anu dipilih. Éta ngagaduhan résistansi UV anu hadé.

  • colored PVC foam sheet

    warna lembar busa PVC

    Kabinet 1.kitchen, kabinét kamar mandi. Ngawangun papan témbok ker, papan hiasan di jero rohangan, papan partisi di kantor sareng bumi.
    2. Partisi kalayan desain kerung. Hiasan arsitéktur sareng pelapis.
    3. Percetakan layar, percetakan pelarut datar, ukiran, papan iklan sareng tampilan paméran.