lambaran eunteung akrilik

  • gold mirror acrylic sheet

    lambar akrilik eunteung emas

    Kami gaduh tim pengrajin khusus anu nyiptakeun prototipe inovatif.
    Aranjeunna bakal ngarobih skétsa anjeun kana produk réngsé kualitas luhur. Pengrajin kami sapinuhna dilatih sareng mumpuni dina sadaya téhnik di luhur urang. 

  • adhesive acrylic mirror sheet

    lambaran eunteung akrilik napel

    Kami gaduh tim pengrajin khusus anu nyiptakeun prototipe inovatif.
    Aranjeunna bakal ngarobih skétsa anjeun kana produk réngsé kualitas luhur. Pengrajin kami sapinuhna dilatih sareng mumpuni dina sadaya téhnik di luhur urang. 

  • silver acrylic mirror sheet

    lambar eunteung akrilik pérak

    Lambaran eunteung akrilik, nguntungkeun tina enteng, dampak, tahan hancur, langkung awis sareng langkung awet tibatan kaca, lambaran eunteung akrilik urang tiasa dianggo salaku alternatif pikeun kaca spion tradisional pikeun seueur aplikasi sareng industri.

  • acrylic mirror sheet 4×8

    lambar eunteung akrilik 4 × 8

    -Mangga kontak kami upami anjeun ngagaduhan syarat kasabaran dimensi anu langkung ketat tibatan toleransi standar kami dibéréndélkeun di handap. Kusabab manufaktur sareng motong kasabaran, panjang lambaran sareng lébarna tiasa bénten-bénten +/- 1/4 ″.