papan busa celuka pvc

  • 5mm Celuka PVC Foam Board

    5mm Celuka PVC Foam Board

    Papan busa PVC celuka 5mm mangrupikeun jenis Papan Foam PVC, anu didamel ku prosés celuka sareng dibentuk ngalangkungan platform kalibrasi. Papan Celuka PVC ngagaduhan permukaan kerak datar, matt, ngajantenkeun lambaranana langkung kuat, langkung awét sahingga langkung awét.

  • 8mm foam board PVC

    8mm papan busa PVC

    8mm papan busa pvc mangrupikeun spésifikasi papan busa celuka pvc, ogé kagolong kana papan busa PVC. Candak polivinil klorida salaku bahan baku utama, tambahkeun agén foaming, tahan seuneu sareng agén anti sepuh, sareng ngadopsi alat-alat khusus pikeun citakan extrusion. Warna umum bodas sareng hideung.

  • PVC 10mm sheet

    Lambaran PVC 10mm

    Kami gaduh pabrik anu mandiri, anu ngajantenkeun kami ahli pisan dina produksi papan busa.

  • 12mm expanded PVC foam sheet

    12mm ngembangna lambar busa PVC

    Papan busa PVC anu diperluas mangrupikeun lambar PVC kaku, kaku anu dianggo pikeun sababaraha aplikasi kalebet tanda sareng tampilan, bilik paméran, pamasangan poto, desain interior, thermoforming, prototipe, pembuatan modél, sareng seueur deui.

  • 15mm Forex sheet

    15mm lambar Forex

    15mm lambar Forex mangrupikeun bahan bodas, sél katutup sél katutup sél tertutup bodas kalayan struktur sél anu hadé sareng homogen sareng permukaan Matt anu sutra. Lambaran Forex mangrupikeun sipat mékanika anu paling saé sareng kualitas permukaan kelas luhur.

  • 18mm expanded PVC board

    18mm dewan PVC dimekarkeun

    Papan PVC anu dilegakeun 18mm ogé disebut papan busa PVC bodas sareng jati papan busa PVC, salah sahiji papan busa PVC atanapi lambar busa PVC.

  • 25mm celuka board

    Papan celuka 25mm

    Papan busa 25mm kagolong kana papan celuka, dina papan busa PVC 1-30 mm milik papan kandel, janten papan ketebalan ieu cocog pikeun parabot, konstruksi, hiasan sareng kagiatan luar.

  • 20mm PVC foam board furniture

    20mm jati papan busa PVC

    dewan busa pvc celuka sacara éksténsif digunakeun dina Industri Jati, Industri Periklanan sareng Aplikasi Interior & Eksterior.