cadar akrilik warna

  • color acrylic sheet

    lambaran akrilik warna

    1) Transmisi tinggi dugi ka 93%;
    2) beurat enteng: kirang ti satengah beurat sakumaha kaca;
    3) Résistansi cuaca anu hadé pikeun ngalawan perubahan warna sareng deformasi;

  • 4mm acrylic sheet for kitchen

    4mm lambar akrilik pikeun dapur

    Lambaran akrilik mangrupikeun ringan, tahan méméroplastik. Bahanna cocog pikeun rupa-rupa aplikasi sapertos kasus tampilan, ngabingkai gambar, tampilan tampilan mésér, mebel, signage, partisi privasi sareng seueur deui.

  • iridescent acrylic sheet

    lambar akrilik iridescent

    Lambaran akrilik tiasa ditawarkeun sacara jelas, hideung, bodas, kulawu, perunggu, biru, beureum, koneng, hejo sareng seueur deui. Éta tiasa motong laser.

  • black cast acrylic sheet

    lambaran acrylic matak hideung

    Hideung Cast Acrylic Sheet mangrupikeun bahan plastik hideung kalayan kakuatan anu luar biasa, kaku, sareng kajelasan optik. Lambaran akrilik nunjukkeun kualitas sapertos kaca-kajelasan, kecemerlangan, sareng transparansi-tapi dina satengah beurat sareng sababaraha kali résistansi pangaruh tina gelas.

  • colored acrylic sheets

    cadar akrilik warna

    Lambaran akrilik warnaan. Dina tiori, warna naon waé tiasa didamel. Warna lambaran akrilik umum dina pasaran dibagi kana dua jinis: lambaran akrilik transparan sareng lambaran akrilik warna. Lambaran akrilik jelas kaasup lambar transparan murni sareng lambaran akrilik ibun;