Produk

  • Acrylic PMMA milky white acrylic sheet

    Lambar akrilik bodas susu akrilik PMMA

    1. Kelas: A-grade 2. Ukuran: 1220x 2440mm, 1220x 1830mm, 2050x 3050mm, ukuran khusus sayogi. 3. Standar: A- Kelas 4. Standar: 1220x 2440mm, kandel 3mm 5. Sertifikasi: ISO9001, SGS, ROHS Produk Tipe Hapus lembaran akrilik Ukuran (mm) 1220 * 2440,1220 * 1830,2050 * 3050,2000 * 3000 / Bahan khusus PMMA, Kandel Akrilik 1.8mm-50mm Densitas 1.2kg / cm3 Warna Transparan, bodas, opal, biru, beureum, konéng jst. / Salaku sarat anjeun pangiriman Lampu 93% Sertifikasi SGS / ROHS / CE MOQ 10 ...
  • methyl methacrylate cast acrylic sheets

    methyl methacrylate tuang cadar akrilik

    1. transmisi lampu anu saé. Matak warnaan. 2. Résistansi cuaca anu saé. lambar plexiglass matak warni. 3. Tiasa dibentuk sareng diolah deui. 4. Panggunaan lega, gampang pikeun ngalelep sareng ngalukis. 5. Sanés-karacunan. Corétan plexiglass matak warna-warni. 6. kakuatan mékanis luhur. 7. beurat Lampu. Corak matak lambar plexiglass. 8. Kakuatan dampak anu saé. lambar plexiglass matak warni. 9. Fitur Isolasi Alus, seueur dianggo pikeun alat-alat listrik anu béda. 10. palapis keras saé sareng tahan corétan. 11. Resi kimia anu saé ...
  • PMMA Acrylic sheet Perspex Sheet Transparent
  • 2mm 3mm 4mm 5mm 6mm 8mm cast acrylic sheet/PMMA sheet/plexiglass sheet

    2mm 3mm 4mm 5mm 6mm 8mm tuang acrylic sheet / PMMA sheet / plexiglass sheet

    Cuaca nolak: Teu karasa permukaan anu kuat sareng cuaca anu hadé nolak harta.

    Transparansi: Transparansi anu sampurna sareng transmisi cahaya sareng 93%.

    Isolasi listrik: Isolasi listrik anu alus, beurat pisan beuratna

    Plastisitas: Plastitasitas tinggi, ngolah sareng ngawangun langkung gampang

  • 10mm expanded PVC board

    10mm dewan PVC dimekarkeun

    Papan PVC anu dimekarkeun 10mm ogé disebut papan busa PVC bodas sareng jati papan busa PVC, salah sahiji papan busa PVC atanapi lambar busa PVC. Papan busa PVC Celuka mangrupikeun jinis bahan wangunan kimia anyar kalayan struktur sél seragam anu didamel ku résin pvc (polivinil klorida) salaku bahan baku utama, aditif kimia, sareng jalur produksi ékstrusi mikro-foaming.

  • Expanded PVC Foam sheet

    Dilegakeun lambar busa PVC

    Papan busa PVC anu diperluas mangrupikeun lambar PVC kaku, kaku anu dianggo pikeun sababaraha aplikasi kalebet tanda sareng tampilan, bilik paméran, pamasangan poto, desain interior, thermoforming, prototipe, pembuatan modél, sareng seueur deui. Éta tiasa gampang digergaji, dicap, ditinju, paéh, dipasir, dibor, ngaco, dipaku, dirébut atanapi dihijikeun nganggo perekat PVC. 

  • 10mm Forex sheet

    Lambaran Forex 10mm

    15mm lambar Forex mangrupikeun bahan lembar PVC sél katutup sél katutup bodas anu lega kalayan struktur sél anu hadé sareng homogen sareng permukaan Matt anu sutra. Lambaran Forex mangrupikeun sipat mékanis anu paling saé sareng kualitas permukaan kelas luhur. Struktur sél anu hadé, katutup, homogén sareng permukaan anu lemes, sutra dijantenkeun ngajantenkeun lambar papan pvc mangrupikeun bahan idéal pikeun aplikasi interior sareng éksterior jangka panjang. 

  • 10mm PVC celuka foam board

    10mm papan busa celuka PVC

    Papan busa celv ​​pvc 10mm sacara éksténsif digunakeun dina Industri Jati, Industri Periklanan sareng Aplikasi Interior & Exterior. Papan Foam PVC generasi anyar ieu didamel nganggo PVC foamed beurat beurat anu ogé produk Ramah Lingkungan anu Fire Retardant, Water & Moister Bukti, rayap & Hama Bukti, Korosi & Tahan Kimia.

  • high quality Sintra PVC board

    dewan Sintra PVC kualitas luhur

    Papan komposit palastik kai mangrupikeun jinis bahan komposit anu énggal anu dikembangkeun taun-taun ayeuna di bumi sareng di luar negeri

    Langkung ti 35% - 70% tipung kai, sekam béas, jarami sareng serat pepelakan limbah sanésna dicampur kana bahan kai énggal, teras diekstrusi, dibentuk, dibentuk suntikan sareng téknologi pengolahan plastik sanésna kanggo ngahasilkeun piring atanapi profil. Utamana dipaké dina bahan bangunan, jati, bungkusan logistik sareng industri sanés. Disebut papan komposit palastik kai anu diekstrusi yén palastik sareng bubuk kai dicampur dina proporsi anu teras teras dibentuk ku ékstrusi panas.

    Papan WPC tiasa langsung dilarapkeun ku sabab permukaan & amp; téknis solidify permukaan permukaan dibandingkeun sareng permukaan laminasi tekanan tinggi dilarapkeun. Papan busa WPC tiasa nyetak langsung & UV dilapis pikeun ngahias permukaan. Perlakuan UV dina permukaan nyayogikeun umur panjang dina ngabandingkeun sareng permukaan HPL dilapis tina papan lapis, MDF & partikel papan.

  • Eco-friendly Laminated wood Pvc foam Plastic sheets WPC foam board for furniture cabinets

    Ramah lingkungan Eco kai Laminated Pvc foam Plastik lambar WPC papan busa pikeun lomari mébel

    Ramah lingkungan Eco kai Laminated Pvc foam Plastik lambar WPC papan busa pikeun lomari mébel

     

    WPC Sintra Plastik Lambaran, anu ogé namina Papan Komposit Plastik Kayu, mangrupikeun hiji kategori kréatip tina papan busa PVC. Papan busa WPC dihasilkeun sareng résin PVC sareng bubuk kai anu dicampur dina babandingan anu tangtu, ditambih ku bahan tambahan khusus ku formula anu maju, dibuih sareng diekstrusi dina suhu luhur akhirna pikeun ngabentuk lambar.

     

  • China manufacturer pvc wood plastic sheet wpc foam board for kitchen bathroom cabinets

    Pabrikan Cina pvc kai plastik lambar wpc papan busa pikeun lomari kamar mandi dapur

    Lambaran plastik kai PVC wpc busa dewan pikeun lomari kamar mandi dapur

    Papan komposit palastik kai mangrupikeun jinis bahan komposit anu énggal anu dikembangkeun taun-taun ayeuna di bumi sareng di luar negeri。

    Langkung ti 35% - 70% tipung kai, sekam béas, jarami sareng serat pepelakan limbah sanésna dicampur kana bahan kai énggal, teras diekstrusi, dibentuk, dibentuk suntikan sareng téknologi pengolahan plastik sanésna kanggo ngahasilkeun piring atanapi profil. Utamana dipaké dina bahan bangunan, jati, bungkusan logistik sareng industri sanés. Disebut papan komposit palastik kai anu diekstrusi yén palastik sareng bubuk kai dicampur dina proporsi anu teras teras dibentuk ku ékstrusi panas.

  • brown PVC 5mm sheet

    lambar coklat 5mm coklat

    Lambar Brown 5mm coklat mangrupikeun jenis papan busa WPC. Papan kai-plastik mangrupikeun hiji jenis kai (selulosa kai, selulosa tutuwuhan) salaku bahan dasarna, bahan polimér termoplastik (plastik) sareng alat-alat anu diolah, sareng sajabana, teras dicampur rata. Bahan hias anyar héjo sareng lingkungan anu ramah lingkungan anu didamel ku pemanasan sareng citakan extrusion pakakas kapang ngagaduhan sipat sareng ciri kai sareng plastik. Mangrupikeun jinis bahan komposit anu énggal anu tiasa ngagentos kai sareng plastik.

123456 Teras> >> Halaman 1/6