Lambaran akrilik

  • Acrylic PMMA milky white acrylic sheet

    Lambar akrilik bodas susu akrilik PMMA

    1. Kelas: A-grade 2. Ukuran: 1220x 2440mm, 1220x 1830mm, 2050x 3050mm, ukuran khusus sayogi. 3. Standar: A- Kelas 4. Standar: 1220x 2440mm, kandel 3mm 5. Sertifikasi: ISO9001, SGS, ROHS Produk Tipe Hapus lembaran akrilik Ukuran (mm) 1220 * 2440,1220 * 1830,2050 * 3050,2000 * 3000 / Bahan khusus PMMA, Kandel Akrilik 1.8mm-50mm Densitas 1.2kg / cm3 Warna Transparan, bodas, opal, biru, beureum, konéng jst. / Salaku sarat anjeun pangiriman Lampu 93% Sertifikasi SGS / ROHS / CE MOQ 10 ...
  • methyl methacrylate cast acrylic sheets

    methyl methacrylate tuang cadar akrilik

    1. transmisi lampu anu saé. Matak warnaan. 2. Résistansi cuaca anu saé. lambar plexiglass matak warni. 3. Tiasa dibentuk sareng diolah deui. 4. Panggunaan lega, gampang pikeun ngalelep sareng ngalukis. 5. Sanés-karacunan. Corétan plexiglass matak warna-warni. 6. kakuatan mékanis luhur. 7. beurat Lampu. Corak matak lambar plexiglass. 8. Kakuatan dampak anu saé. lambar plexiglass matak warni. 9. Fitur Isolasi Alus, seueur dianggo pikeun alat-alat listrik anu béda. 10. palapis keras saé sareng tahan corétan. 11. Resi kimia anu saé ...
  • PMMA Acrylic sheet Perspex Sheet Transparent
  • 2mm 3mm 4mm 5mm 6mm 8mm cast acrylic sheet/PMMA sheet/plexiglass sheet

    2mm 3mm 4mm 5mm 6mm 8mm tuang acrylic sheet / PMMA sheet / plexiglass sheet

    Cuaca nolak: Teu karasa permukaan anu kuat sareng cuaca anu hadé nolak harta.

    Transparansi: Transparansi anu sampurna sareng transmisi cahaya sareng 93%.

    Isolasi listrik: Isolasi listrik anu alus, beurat pisan beuratna

    Plastisitas: Plastitasitas tinggi, ngolah sareng ngawangun langkung gampang

  • acrylic plexiglass

    plexiglass akrilik

    Acrylic Plexiglass sayogi dina Cut-To-Size Sheets, Full Sheets, atanapi Standar Ukuran Dasar. Lambar plexiglass mangrupikeun kaca, plang, hiu penjaga, jandela atanapi bahan tampilan anu kuat, tahan uap & langkung jelas tibatan gelas. Plexiglass ogé tiasa dibentuk panas tanpa kaleungitan kajelasan optik. Lambaran akrilik ieu ékonomis, tahan dampak sareng tiasa dipotong kalayan saukuran. Upami anjeun peryogi plexiglass, tong didatangan Home Depot atanapi Lowes, nelepon ka "Professional". Kami bakal motong-ka-ukuran & lambar kapal tina plexiglass langsung kana panto anjeun. 

  • plexiglass sheets

    lambar plexiglass

    Lambaran plexiglass aya rupa-rupa ukuran sareng kandelna. Karakter tina lambaran akrilik kalebet: Durability, kajelasan, kualitas konsisten, kagunaan, tahan hawa, enteng sareng kaamanan, tahan UV, Résistansi Kimia sareng kinerja anu luar biasa. Lambaran akrilik gaduh pangiriman cahaya anu hadé - langkung jelas tibatan gelas! Éta moal ngahurungkeun konéng saatos paparan panonpoé anu berkepanjangan.

  • Scratch resistant plexiglass

    Plexiglass tahan corétan

    Plexiglass tahan gores ngarujuk kana plexiglass kalayan karasa luhurna, tahan corétan. Sipat fisik, sipat mékanis, sareng tahan cuaca ampir sami sareng plexiglass biasa. Teu karasa permukaanna tinggi, tahan goresan, tahan goresan, sareng tahan korosi kimia. 

  • plexiglass sheet

    lambar plexiglass

    1. Transparansi sampurna sareng transmisi cahaya sareng 93%.
    2. insulasi listrik anu saé, beurat pisan beuratna.
    3. Plastitasitas tinggi, Ngolah sareng ngawangun langkung gampang.
    4. Teu karasa permukaan anu kuat sareng cuaca anu hadé nolak harta
    5. Geulis warnana, gampang beberesih

  • pmma sheet

    lambaran pmma

    1. Barang konsumén: barang kabersihan, mebel, alat tulis, karajinan tangan, papan baskét, tampilan rak, jsb
    2. Bahan iklan: tanda logo iklan, tanda, buleud lampu, tanda, tanda, jsb
    3. Bahan pangwangunan: ngiuhan panonpoé, papan insulasi sora (piring layar sora), bilik telepon, akuarium, akuarium, héd témbok jero rohangan, hiasan hotél sareng padumukan, penerangan, jst
    4. Di daérah anu sanés: alat optik, panel éléktronik, lampu beacon, lampu buntut mobil sareng rupi-rupi kaca wahana, karajinan tangan, ukiran, papan tanda sareng cocooan jsb.

  • high quality clear acrylic panels

    panel akrilik jelas kualitas luhur

    Panel Akrilik mangrupikeun bahan plastik transparan kalayan kakuatan anu luar biasa, kaku, sareng kajelasan optik. Lambaran akrilik nunjukkeun kualitas sapertos kaca-kajelasan, kecemerlangan, sareng transparansi-tapi dina satengah beurat sareng sababaraha kali résistansi pangaruh tina gelas.

  • clear acrylic sheet

    lambar akrilik jelas

    Lambaran Acrylic Jelas nyaéta ACRYLIC, biasa dikenal salaku "lambar plexiglass anu diolah khusus". Anjeunna mangrupikeun bahan kimia. Ngaran kimia nyaéta "PMMA", anu kagolong kana alkohol propiléna. Dina industri aplikasi, bahan baku akrilik umumna muncul dina bentuk partikel, piring, pipa, jst.

  • high transparent acrylic sheet

    lambar akrilik transparan tinggi

    Lambaran Acrylic Jelas gaduh transparansi anu saé, jelas tina kristal saatos digosok, transmisi cahaya dugi ka 93,4%. Permukaan anu hampang sareng lemes tanpa masalah luar negeri; résistansi cuaca anu saé sareng tahan suhu tanpa luntur sareng kusam;

1234 Teras> >> Halaman 1/4