warna lembar busa PVC

Pedaran pondok:

Kabinet 1.kitchen, kabinét kamar mandi. Ngawangun papan témbok ker, papan hiasan di jero rohangan, papan partisi di kantor sareng bumi.
2. Partisi kalayan desain kerung. Hiasan arsitéktur sareng pelapis.
3. Percetakan layar, percetakan pelarut datar, ukiran, papan iklan sareng tampilan paméran.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Lebar (mm)

Panjang (mm)

Espesor (mm)

Dénsitas (g / cm3)

Warna

MOQ (lambar)

1220

2440

1 nepi ka 30mm

0.3-0.9

sakumaha diperlukeun

300

1560

3050

2-20mm

0.45-0.9

sakumaha diperlukeun

300

2050

3050

2-18mm

0,48 dugi ka 0.9

sakumaha diperlukeun

300

Parameter Téknis

Kakuatan tarik (Mpa) > 12 Titik lelembut  > 73
Shao karasa (D) > 55 Kakuatan fleksibel (Mpa) > 22
Kakuatan pangaruh henteuna charpy (kj / m2) > 14 Modulus fleksibel (Mpa) > 650
Perpanjangan nalika istirahat (%) > 12 Kakuatan nyekel sekrup (N) > 750
Rasio ukuran ukuran pemanasan (%) > 12 Panyimpangan cai (%) <1.0 
Titik palembutan Vicat (%) ± 2.0 Kapadetan permukaan (kg / m3) <750

Aplikasi

1) Kaséhatan, aman sareng teu aya racun

2) Bukti cai sareng tahan alus kana kalembaban, seuneu sareng cuaca

3) Teu karasa sareng tahan résistansi

4) Pertahanan sepuh, ingetan warna anu saé

5) Ringan sareng gampang pisan pikeun nganteurkeun sareng nyimpen

6) Sipat fabrikasi anu saé pisan: ragaji, pangeboran, kuku, beungkeutan sareng beungkel lem

7) Struktur busa sélulér

Aplikasi

Pikeun dewan busa warna:
Kabinet 1.kitchen, kabinét kamar mandi. Ngawangun papan témbok ker, papan hiasan di jero rohangan, papan partisi di kantor sareng bumi.
2. Partisi kalayan desain kerung. Hiasan arsitéktur sareng pelapis.
3. Percetakan layar, percetakan pelarut datar, ukiran, papan iklan sareng tampilan paméran.

Kelir anu sayogi:Bodas, hideung, beureum, konéng, héjo, biru, coklat, kulawu

* Kami produsén ngarah kalayan pangalaman 12 taun ';
* Kami gaduh sistem manajemen kualitas anu lengkep sareng ilmiah;
* Kualitas urang tiasa ngahontal standar ROHS / SGS / REACH;
* Kami caket palabuan Ningbo sareng Shanghai, anu raoseun pikeun diekspor.

Pilih kami, pilih kualitas sareng jasa anu dipercaya:
1) Profesi sareng pangalaman ngajantenkeun urang stabil ngalakukeun pisan dina jasa desain sareng cocog produksi pikeun anjeun.
2) Tim épisién pikeun mastikeun gancang netepkeun sadaya patarosan sareng masalah anjeun.
3) Win-win konsepsi salaku panungtun tindakan urang yén urang parantos saé-saé sareng mitra kami ayeuna pikeun nawiskeun kinerja-harga pangsaéna pikeun anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras: