lambar akrilik glitter

  • acrylic sheet bunnings

    cadar lambaran akrilik

    Acrylic, ogé katelah plexiglass anu diolah khusus, mangrupikeun produk ngagantian tina plexiglass. Kotak lampu anu didamel tina akrilik ngagaduhan ciri transmisi cahaya anu saé, warna murni, warna anu euyeub, éndah tur mulus, ngémutan épék siang sareng wengi, umur panjang jasa sareng henteu aya pangaruhna dina panggunaan. Salaku tambahan, lambaran akrilik tiasa sampurna digabungkeun sareng profil lambar aluminium-plastik sareng nyetak layar tingkat tinggi pikeun nyumponan kabutuhan usaha. 

  • glitter acrylic sheet

    lambar akrilik glitter

    Glitter, ogé katelah flash, disebut ogé bawang emas. Kusabab ukuran na ageung, éta ogé disebat manik bawang emas. Éta didamel tina PET, PVC, OPP bahan pilem aluminium anu hérang pisan kalayan kandelna béda ku electroplating, palapis sareng motong anu pas. Ukuran partikel bubuk bawang emas tiasa tina 0,004 mm dugi ka 3,0 mm. Perlindungan lingkungan kedah janten bahan PET.