lambaran akrilik extruded

  • acrylic sheet 2mm

    lambaran akrilik 2mm

    Papan akrilik transparan anu diekstrusi nganggo PMMA palastik cetakan kualitas luhur perusahaan terkenal di bumi sareng di mancanagara salaku bahan baku sareng ngadopsi metode ekstrusi pikeun produksi skala ageung kalayan alat-alat canggih. Produkna ngagaduhan kasabaran alit pisan sareng kinerja biaya tinggi.

  • 1mm acrylic sheets

    1mm lambar akrilik

    1mm Acrylic Sheet extruded Acrylic cadar didamel ku prosés produksi anu teras-terasan. Pelet akrilik atanapi PMMA didahar tina silo kontainer kana hopper feed di luhur garis extruder.

  • light diffuser acrylic sheet

    lambar akrilik diffuser

    Lambar akrilik diffuser cahaya, diffuser PMMA ngagaduhan ciri optik tina lambar plastik sapertos halimun tinggi, transmisi cahaya tinggi, diffusivitas tinggi, sareng sajabana, anu sacara efektif tiasa ngarobih sumber cahaya titik atanapi garis kana sumber cahaya permukaan anu lemes sareng seragam, handapeun premis tina ngahontal transmisi cahaya anu saé, Dina waktos anu sasarengan, éta ngagaduhan sipat kisi sumber cahaya anu hadé. Mangrupikeun bahan optik idéal pikeun méréskeun sebaran lampu sekundér produk cahaya LED, sareng éta bahan panyebaran cahaya anu pangsaéna pikeun produk lampu LED.

  • extruded acrylic sheets

    cadar akrilik extruded

    1. pangwangunan: windows, windows soundproof sareng panto, mining mask, bilik telepon, jst.

    2.ad: kotak lampu, tanda, signage, pameran, jst.

    3. ngangkut: karéta, mobil sareng kendaraan sanésna, panto sareng windows

    4. Médis: inkubator orok, rupa-rupa alat médis

    5. barang-barang umum: fasilitas kabersihan, karajinan tangan, kosmétik, bingkai, tank, jsb

  • Acrylic plexiglass sheet

    Lambar plexiglass akrilik

    Acrylic disebut ogé PMMA didamel tina methacrylate methyl éster monomer. Kalayan ciri transparansi anu saé, stabilitas kimia, cuaca-kabisa, gampang kokotor, gampang diolah sareng penampilan anu saé, Éta parantos seueur dianggo dina industri konstruksi, mebel sareng iklan.