lambar akrilik murah permukaan Matt

Pedaran pondok:

Komitmen pikeun Kualitas Ku pangalaman 10 taun dina percetakan sareng ékspor, urang ngartos pisan naon anu dipilarian ku palanggan. Kualitas mangrupikeun hal anu munggaran dina bisnis urang. Henteu janten masalah pikeun mesen alit atanapi padamelan ageung, urang ngajaga prosedur kontrol kualitas anu sami. Kami gaduh 4 staf QC pikeun mariksa kualitas unggal urutan sateuacan kiriman.


Detil Produk

Tanda Produk

Detil produksi

Kapadetan 1.2g / cm3
Kandel 1.8mm, 2mm, 2.5mm, 2.8mm, 3mm, 5mm, 10mm, 15mm, 20mm ...... nepi ka 50mm
Warna Sagala warna ok, sapertos anu jelas, ibun, opal, bodas, beureum, biru, hideung, hideung bodas, siang wengi, kaca spion, jsb. Urang ogé tiasa ngadamel
warna ngarobih dumasar kana sarat khusus anjeun.
Bahan 100% bahan baku Mitsubishi parawan
Kualitas Lambaran acrylic matak kami cocog sareng CE / SGS certificastes
MOQ 2 ton atanapi hiji palét kai

Pasipatan Fisik

Gravitasi husus

1.19-1.20

Rockwell Hardness

M-100

Kakuatan Geser

630kg / cm2

Kakuatan regangan

760kg / cm2

Ngahasilkeun Kakuatan

1260kg / cm2

Kakuatan rupia

1050kg / cm2

Transmisi cahaya

93%

Indéks réfraktif

1,49

Suhu Distorsi Panas

100 ℃

Suhu Ngabentuk Termal

140 ℃ -180 ℃

Koefisien Épéktip Thermal Linear

6 * 10-5cm / cm / ℃

Kakuatan Diéléktrik

20kv / mm

Cai (24HRS) nyerep

0,30%

Aplikasi

1. pangwangunan: windows, windows soundproof sareng panto, mining mask, bilik telepon, jst.

2.ad: kotak lampu, tanda, signage, pameran, jst.

3. ngangkut: karéta, mobil sareng kendaraan sanésna, panto sareng windows

4. Médis: inkubator orok, rupa-rupa alat médis

5. barang-barang umum: fasilitas kabersihan, karajinan tangan, kosmétik, bingkai, tank, jsb

Pelat akrilik anu diekstrusi 4ft x 8ft lambar akrilik
(Henteu kanggo motong suhu luhur sareng mesin laser)
1. transmisi lampu anu saé. cas warna-warni
2. Résistansi cuaca anu saé. lambar plexiglass matak warni 
3. Tiasa dibentuk sareng diolah deui.
4. Panggunaan lega, gampang pikeun ngalelep sareng ngalukis.
5. Henteu-karacunan. lambar plexiglass matak warni 
6. kakuatan mékanis luhur.
7. beurat beurat. lambar plexiglass matak warni 
8. Kakuatan dampak anu saé. lambar plexiglass matak warni 
9. Fitur Isolasi Alus, seueur dianggo pikeun alat-alat listrik anu béda.
10. palapis keras saé sareng tahan corétan
11. Résistansi kimia anu hadé, langkung saé tibatan bahan plastik anu sanés.
12. Gampang ngabersihkeun sareng ngajaga.

Naha anjeun milih kami?

1. Komitmen pikeun Kualitas Ku pangalaman 10 taun dina percetakan sareng ékspor, urang ngartos pisan naon anu dipilarian ku palanggan. Kualitas mangrupikeun hal anu munggaran dina bisnis urang. Henteu janten masalah pikeun mesen alit atanapi padamelan ageung, urang ngajaga prosedur kontrol kualitas anu sami. Kami gaduh 4 staf QC pikeun mariksa kualitas unggal urutan sateuacan kiriman.

2. Harga Kompetitif Kami tiasa ngéléhkeun kutipan naon waé ku 10% kirang. Kami salawasna damel babarengan sareng klien kami pikeun ngabantosan meunang langkung seueur bisnis kalayan harga anu saé pisan. Nalika urang milari mitra bisnis jangka panjang, henteu ngan ukur hiji waktos damel.

Pangiriman 3.Fast Unggal klien pantes jasa efisien. Kami damel 24 jam nganggo 3 shift, pikeun nyetak naon waé dina 1000 méter pasagi, urang tiasa ngintun dina waktos 3days. Pikeun jumlah anu langkung ageung, kami salawasna nganteurkeun langkung gancang tibatan ekspektasi klien kami.

Q1: Sabaraha lami pikeun waktos produksi?
A: Kira-kira 20 dinten nalika kami nampi setoran.

Q2: Kumaha anjeun ngatur kualitasna?
A: Kami gaduh tim QC sasuai sareng TQM, unggal léngkah saluyu sareng standar. Dina waktos anu sami, aranjeunna bakal nyandak poto sareng némbak pidéo pikeun anjeun.

Q3: Kumaha ngabéréskeun masalah kualitas saatos penjualan?
A: Candak poto masalah sareng kirimkeun ka kami Saatos kami mastikeun masalahna, dina waktos tilu dinten, kami bakal ngajantenkeun solusi anu wareg pikeun anjeun.

Q4: Kumaha mastikeun kualitas sareng urang sateuacan ngamimitian ngahasilkeun?
A: 1) Kami tiasa nyayogikeun conto sareng anjeun tiasa milih hiji atanapi langkung, teras urang ngadamel kualitas anu saluyu sareng éta.
     2) Kirimkeun kami conto anjeun, sareng kami bakal ngajantenkeun numutkeun kualitas anjeun.

4133vVevQiL_1024x1024.webp
11

  • Saméméhna:
  • Teras: