lambar akrilik jelas

  • high quality clear acrylic panels

    panel akrilik jelas kualitas luhur

    Panel Akrilik mangrupikeun bahan palastik transparan kalayan kakuatan anu luar biasa, kaku, sareng kajelasan optik. Lambaran akrilik nunjukkeun kualitas sapertos kaca-kajelasan, kecemerlangan, sareng transparansi-tapi dina satengah beurat sareng sababaraha kali résistansi pangaruh tina gelas.

  • clear acrylic sheet

    lambar akrilik jelas

    Lambaran Acrylic Jelas nyaéta ACRYLIC, biasa dikenal salaku "lambar plexiglass anu diolah khusus". Anjeunna mangrupikeun bahan kimia. Ngaran kimia nyaéta "PMMA", anu kagolong kana alkohol propiléna. Dina industri aplikasi, bahan baku akrilik umumna muncul dina bentuk partikel, piring, pipa, jst.

  • high transparent acrylic sheet

    lambar akrilik transparan tinggi

    Lambaran Acrylic Jelas gaduh transparansi anu saé, jelas tina kristal saatos digosok, transmisi cahaya dugi ka 93,4%. Permukaan anu hampang sareng lemes tanpa masalah luar negeri; résistansi cuaca anu alus sareng tahan suhu tanpa luntur sareng kusam;

  • clear cast acrylic sheet

    jelas lambar acrylic

    Résistansi cuaca anu hadé: adaptasi sareng lingkungan alami, bahkan pikeun waktos anu lami dina cahaya panonpoe, angin sareng hujan moal ngarobah sipat-sipatna, sipat anti sepuh, tiasa ogé aman dianggo di luar ruangan.

  • aquarium acrylic sheets

    cadar akrilik akuarium

    Lambaran akrilik akuarium matak jelas lambaran akrilik ogé. Normal éta langkung kandel di luhur 15mm.