Papan busa bébas PVC

  • 4mm plastic PVC sheet

    4mm lambar PVC palastik

    Papan busa bébas PVC mangrupikeun jinis papan busa PVC. Numutkeun kana prosés produksi, papan busa PVC tiasa dibagi kana papan bubu kerak PVC sareng papan busa bébas PVC. Papan busa PVC ogé katelah papan Schaeffer sareng dewan andI. Komposisi kimia na nyaéta PVC.

  • 3mm PVC foam board

    Papan busa 3mm PVC

    Numutkeun kana téknologi ayeuna, urang tiasa nyayogikeun papan busa 1-30mm PVC. Diantarana, papan busa 3mm PVC mangrupikeun spésifikasi anu populér pisan. Pelanggan seuseueurna nganggo éta pikeun nyetak sareng ngadamel papan iklan.

  • UV printed foamboard 2mm

    UV dicetak foamboard 2mm

    UV dicetak foamboard 2mm mangrupikeun jenis papan busa bébas PVC, sareng sadayana kalebet kana lambar busa PVC. Papan busa PVC tiasa dibagi kana papan busa celuka PVC sareng papan busa bébas PVC numutkeun prosés produksi.

  • 1mm PVC free foam sheet

    1mm lambar busa bébas PVC

    1mm lambar busa bébas PVC nyaéta ku struktur sélulér sareng polesan permukaan anu lancar ngajantenkeun pilihan anu cocog pikeun printer khusus sareng produsen papan iklan sareng ogé bahan idéal pikeun hiasan arsitéktur. Lambaran papan busa PVC parantos seueur dianggo pikeun tanda, papan iklan, tampilan sareng sajabana.