Papan busa 3mm PVC

Pedaran pondok:

Numutkeun kana téknologi ayeuna, urang tiasa nyayogikeun papan busa 1-30mm PVC. Diantarana, papan busa 3mm PVC mangrupikeun spésifikasi anu populér pisan. Pelanggan seuseueurna nganggo éta pikeun nyetak sareng ngadamel papan iklan.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Numutkeun kana téknologi ayeuna, urang tiasa nyayogikeun papan busa 1-30mm PVC. Diantarana, papan busa 3mm PVC mangrupikeun spésifikasi anu populér pisan. Pelanggan seuseueurna nganggo éta pikeun nyetak sareng ngadamel papan iklan. 3mm dibagi kana papan bébas PVC sareng papan celuka PVC. Beungeut papan bébas kasar, anu kondusip pikeun nyerep tinta cetak. Beungeut papan celuka relatif lemes sareng dianggo pikeun ngukir.

Caritakeun ngeunaan pamakean anjeun sareng kami bakal nyarankeun produk anu paling cocog pikeun anjeun.

Fitur Papan Foam PVC

1) Lampu bulu, henteu nyerep, tahan seuneu sareng mareuman diri

2) Bukti cuaca, buktina vandal, sareng tiasa dibentuk, dibentuk, dicét sareng dicitak layar, Cocog pikeun motong, ragaji, las, gluing, formasi termal, nailing, planing, formasi gua.

3) Non-corrosive, non-toksik sareng tahan kimia

4) tangguh, kaku kalayan kakuatan dampak tinggi

5) Non-warping jeung noda buktina

6) Gampang dibersihkeun sareng dijaga

Aplikasi Papan Foam PVC

1). Kabinet paméran, rak di supermarket 

2). Papan iklan sareng papan tanda

3) .lambar pariwara pikeun nyetak, ukiran, motong, ragaji

Sampel

Tiasa dikirim ka anjeun iraha waé

Sakumaha aturan perusahaan urang, anu pembeli anyar kedah mayar biaya sampel sareng muatan angkutan barang.Tapi khususna, urang bakal ngagaduhan susunan anu relevan.Sedengkeun pikeun konsumén biasa, kami bakal nawiskeun sampel gratis, tapi aranjeunna kedah mayar biaya pengiriman

Spésifikasi pikeun papan busa 3mm PVC

Ukuranna

1220x2440mm 1220x3050mm 1560x3050mm 2050x3050mm

Kapadetan

0.3g / cm3——0.9g / cm3

Kandel

3mm

Warna

Bodas, hideung, beureum, biru, konéng, héjo. Jsb

Urang kandel séjén dewan busa pvc / ukuran lambar

Lebar: 1250mm-2050mm, 2050mm dina maks.

Panjangna: Naon panjangna.

ukuran baku: 1220 * 2440mm, 1560 * 3050mm, 2050 * 3050mm

CATETAN:  urang tiasa ngadamel ukuran anu sanés numutkeun kabutuhan pelanggan

pamayaran     L / C, T / T, Western Union, Alibaba mayar, Paypal
MOQ    1mm: 300pcs 2-6mm: 200pcs 7mm di luhur: 100 pcs
Pangiriman     15 dinten saatos mastikeun pesen anjeun

paking:
kantong plastik atanapi karton diékspor, sababaraha lambar per palét atanapi sakumaha sarat konsumén. Ogé urang tiasa hiji sisi sareng pilem PE.

2
3673ade306ba027c6c1e1a6db2f26298

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan