UV dicetak foamboard 2mm

Pedaran pondok:

UV dicetak foamboard 2mm mangrupikeun jenis papan busa bébas PVC, sareng sadayana kalebet kana lambar busa PVC. Papan busa PVC tiasa dibagi kana papan busa celuka PVC sareng papan busa bébas PVC numutkeun prosés produksi.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

UV dicetak foamboard 2mm mangrupikeun jenis papan busa bébas PVC, sareng sadayana kalebet kana lambar busa PVC. Papan busa PVC tiasa dibagi kana papan busa celuka PVC sareng papan busa bébas PVC numutkeun prosés produksi. Papan busa PVC disebut ogé lambar forex sareng lambar foamex, sareng komposisi kimia na nyaéta polivinil klorida. Sipat kimia na stabil. Asam sareng tahan alkali! Lembab-buktina, jamur-buktina, insulasi termal, insulasi sora, tahan seuneu sareng pareum diri, permukaan lemes, lampu mothproof, henteu nyerep. Teu karasa permukaan lambar busa bébas PVC rata-rata, sareng éta seueur dianggo dina papan paméran iklan, dipasang papan gambar, percetakan layar sutra, ukiran, sareng sajabana.

Spésifikasi

Ngaran Produk  UV dicetak foamboard 2mm
Nomer modél GK-PFB02
Ukuranna 1220mmX2440mm; 1560mmX3050mm; 2050mmX3050mm
Kandel 1-6mm
Kapadetan 0.45-0.9g / cm3
Warna Bodas, Hideung, Beureum, Héjo, Pink, Gray, Blue, Yellow, jsb
Standar eksekutif QB / T 2463.1-1999  
Sertipikat CE, ROHS, SGS
Dilas Leres
Prosés busa Buih gratis
Jenuh cai <1%
Kakuatan regangan 12 ~ 20MPa
Elongation di istirahat 15 ~ 20%
Vicat titik lemesna 73 ~ 76 ° C
Kakuatan pangaruh 8 ~ 15KJ / m2
Teu karasa Shore D 75
Modulus fleksibel élastisitas 800 ~ 900MPa
Kakuatan bending 12 ~ 18MPa
Jangka waktu hirup > 50 taun
Tahanan seuneu mareuman diri kirang ti 5 detik

Fitur

1. beurat enteng, waterproof, Antiflaming na timer extinguishing, jsb

2. Insulasi sora, insulasi panas, nyerep noise, pelestarian panas sareng anti korosi

3. tangguh, kaku ku kakuatan dampak anu tinggi, henteu gampang sepuh sareng tiasa ngajaga warna na kanggo lami

4. Gampang dibersihkeun sareng dijaga

5. Bahan séhat héjo ramah lingkungan

Aplikasi

1) Bidang iklan: papan tanda, papan iklan, tampilan paméran, percetakan layar sutra, bahan ukiran laser

2) Wangunan sareng pelapis: modél, partisi, pelapis témbok, hiasan témbok hiasan interior atanapi outdoor, langit-langit palsu, mebel kantor, kabinet dapur sareng kamar mandi

3) Pamakean industri: proyek kimia antiseptik industri, citakan panas, lambaran kulkas, proyek katirisan khusus, rékayasa ramah lingkungan

4) Lalu lintas sareng transit: hiasan internal kapal, pesawat, beus, karéta, hateup jangjang-kamar atanapi anu sanésna, lapisan inti kompartemen

Bungkusan

1) Hiji sisi pilem PE anu jelas ngajaga busa PVC

2) Sakitar 25 pcs atanapi 20 pcs, 15 pcs, 10 pcs nganggo hiji kantong pilem PE

3) Perlindungan palét 

4) Pelindung sudut kertas pikeun ngajagaan ujungna

aktipkeun Gokai nyiptakeun papan busa PVC anu saé. Éta sampurna cocog sareng pasaratan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan