Déwan Foam PVC

  • 5mm Celuka PVC Foam Board

    5mm Celuka PVC Foam Board

    Papan busa PVC celuka 5mm mangrupikeun jenis Papan Foam PVC, anu didamel ku prosés celuka sareng dibentuk ngalangkungan platform kalibrasi. Papan Celuka PVC ngagaduhan permukaan kerak datar, matt, ngajantenkeun lambaranana langkung kuat, langkung awét sahingga langkung awét.

  • 8mm foam board PVC

    8mm papan busa PVC

    8mm papan busa pvc mangrupikeun spésifikasi papan busa celuka pvc, ogé kagolong kana papan busa PVC. Candak polivinil klorida salaku bahan baku utama, tambahkeun agén foaming, tahan seuneu sareng agén anti sepuh, sareng ngadopsi alat-alat khusus pikeun citakan extrusion. Warna umum bodas sareng hideung.

  • PVC 10mm sheet

    Lambaran PVC 10mm

    Kami gaduh pabrik anu mandiri, anu ngajantenkeun kami ahli pisan dina produksi papan busa.

  • 12mm expanded PVC foam sheet

    12mm ngembangna lambar busa PVC

    Papan busa PVC anu diperluas mangrupikeun lambar PVC kaku, kaku anu dianggo pikeun sababaraha aplikasi kalebet tanda sareng tampilan, bilik paméran, pamasangan poto, desain interior, thermoforming, prototipe, pembuatan modél, sareng seueur deui.

  • 15mm Forex sheet

    15mm lambar Forex

    15mm lambar Forex mangrupikeun bahan bodas, sél katutup sél katutup sél tertutup bodas kalayan struktur sél anu hadé sareng homogen sareng permukaan Matt anu sutra. Lambaran Forex mangrupikeun sipat mékanika anu paling saé sareng kualitas permukaan kelas luhur.

  • 18mm expanded PVC board

    18mm dewan PVC dimekarkeun

    Papan PVC anu dilegakeun 18mm ogé disebut papan busa PVC bodas sareng jati papan busa PVC, salah sahiji papan busa PVC atanapi lambar busa PVC.

  • 25mm celuka board

    Papan celuka 25mm

    Papan busa 25mm kagolong kana papan celuka, dina papan busa PVC 1-30 mm milik papan kandel, janten papan ketebalan ieu cocog pikeun parabot, konstruksi, hiasan sareng kagiatan luar.

  • 20mm PVC foam board furniture

    20mm jati papan busa PVC

    dewan busa pvc celuka sacara éksténsif digunakeun dina Industri Jati, Industri Periklanan sareng Aplikasi Interior & Eksterior.

  • 18mm PVC board sheet

    18mm lambar dewan PVC

    Iklan: nyetak dina sutra, patung, papan tampilan, kotak lampu

    Ngadamel pelapis: hiasan di jero ruangan sareng outdoor, formwork konstruksi, misahkeun bumi
    Prosés jati: jati tina jero rohangan atanapi kantor, kichen sareng jamban

    Pabrik mobil sareng kapal, upholster incar, kapal sareng pesawat.
    Pabrik industri: proyek antisepsis sareng perlindungan lingkungan, kulkas, bagian cetakan-panas.

  • high quality foamex PVC board

    dewan PVC foamex kualitas luhur

    Papan komposit palastik kai mangrupikeun jinis bahan komposit anu énggal anu dikembangkeun taun-taun ayeuna di bumi sareng di luar negeri。

    Langkung ti 35% - 70% tipung kai, sekam paré, jarami sareng serat pepelakan limbah sanésna dicampur kana bahan kai énggal, teras diekstrusi, dibentuk, dibentuk injeksi sareng téknologi pengolahan plastik sanésna kanggo ngahasilkeun piring atanapi profil. Utamana dipaké dina bahan bangunan, jati, bungkusan logistik sareng industri sanés. Disebut papan komposit palastik kai anu diekstrusi yén palastik sareng bubuk kai dicampur dina proporsi anu teras teras dibentuk ku ékstrusi panas.

  • Black PVC Board

    Déwan PVC Hideung

    Papan busa PVC mangrupikeun bahan kaku tapi enteng anu biasa dianggo dina tampilan POP, signage, papan tampilan sareng aplikasi non-beban-bantalan. Kusabab struktur sélna anu konsisten, éta mangrupikeun substrat anu saé pikeun percetakan digital, percetakan layar, ngalukis, laminating sareng tulisan vinil.

  • white PVC foam board

    dewan busa PVC bodas

    Papan busa PVC Bodas mangrupikeun kualitas anu unggul, papan busa / lambar PVC serbaguna. Éta aya dina warna bodas, anu populér pisan di pasar internasional, éta matte sareng herang bérés dina ukuran anu dipilih. Éta ngagaduhan résistansi UV anu hadé.

12 Teras> >> Halaman 1/2