lambaran gelas akrilik

Pedaran pondok:

Pabrik urang gaduh 10 + taun pangalaman dina hal produksi sareng ékspor. Kepuasan pasar produk urang langkung luhur tibatan 95% kalayan sertipikat SGS, CE, ISO. Kami difokuskeun lambaran kaca akrilik kualitas luhur. Ngeunaan ketebalan sareng kapadetan, perhatosan kana kontrol kualitas sareng jasa anu saé pikeun konsumén urang.


Detil Produk

Tanda Produk

Lambar kaca akrilik

Pabrik urang gaduh 10 + taun pangalaman dina hal produksi sareng ékspor. Kepuasan pasar produk urang langkung luhur tibatan 95% kalayan sertipikat SGS, CE, ISO. Kami difokuskeun lambaran kaca akrilik kualitas luhur. Ngeunaan ketebalan sareng kapadetan, perhatosan kana kontrol kualitas sareng jasa anu saé pikeun konsumén urang.

Spésifikasi kami

Kapadetan 1.2g / cm3
Kandel 1.8mm, 2mm, 2.5mm, 2.8mm, 3mm, 5mm, 10mm, 15mm, 20mm ...... nepi ka 100mm
Warna Sagala warna ok, sapertos anu jelas, ibun, opal, bodas, beureum, biru, hideung, hideung bodas, siang wengi, kaca spion, jsb. Urang ogé tiasa ngadamel warna anu disaluyukeun dumasar kana sarat khusus anjeun.
Bahan 100% bahan baku Mitsubishi parawan
Kualitas Lambar kaca akrilik urang saluyu sareng sertifikasi CE / SGS / RoHS
MOQ 2 ton atanapi hiji palét kai

Kauntungan urang

1. Kami supplier kaca akrilik profesional kalayan langkung ti 10 taun pangalaman ékspor ;
2. kapuasan pasar produk kami langkung luhur tibatan 95%.
3. Kami gaduh perusahaan bersertifikat CE sareng SGS.
4. Lambaran kaca akrilik Warna kami henteu diudar dina 8-10 taun kanggo panggunaan luar.
5. kasabaran ketebalan lambar kaca akrilik kami kirang ti ± 0,1mm.
6. Lambaran kaca akrilik kami ngagaduhan kakuatan anu hadé sareng tahan kimia anu unggul.
7. kustomisasi kami sayogi: anti UV. bebas kalungguhan, insulated-sora, dk
8. Kami dina jasa anjeun 24 jam online.
9. OEM sareng ODM sayogi.

Aplikasi

5

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan