lambaran acrylic tuang

  • Acrylic PMMA milky white acrylic sheet

    Lambar akrilik bodas susu akrilik PMMA

    1. Kelas: A-grade 2. Ukuran: 1220x 2440mm, 1220x 1830mm, 2050x 3050mm, ukuran khusus sayogi. 3. Standar: A- Kelas 4. Standar: 1220x 2440mm, kandel 3mm 5. Sertifikasi: ISO9001, SGS, ROHS Produk Tipe Hapus lembaran akrilik Ukuran (mm) 1220 * 2440,1220 * 1830,2050 * 3050,2000 * 3000 / Bahan khusus PMMA, Kandel Akrilik 1.8mm-50mm Densitas 1.2kg / cm3 Warna Transparan, bodas, opal, biru, beureum, konéng jst. / Salaku sarat anjeun pangiriman Lampu 93% Sertifikasi SGS / ROHS / CE MOQ 10 ...
  • methyl methacrylate cast acrylic sheets

    methyl methacrylate tuang cadar akrilik

    1. transmisi lampu anu saé. Matak warnaan. 2. Résistansi cuaca anu saé. lambar plexiglass matak warni. 3. Tiasa dibentuk sareng diolah deui. 4. Panggunaan lega, gampang pikeun ngalelep sareng ngalukis. 5. Sanés-karacunan. Corétan plexiglass matak warna-warni. 6. kakuatan mékanis luhur. 7. beurat Lampu. Corak matak lambar plexiglass. 8. Kakuatan dampak anu saé. lambar plexiglass matak warni. 9. Fitur Isolasi Alus, seueur dianggo pikeun alat-alat listrik anu béda. 10. palapis keras saé sareng tahan corétan. 11. Resi kimia anu saé ...
  • PMMA Acrylic sheet Perspex Sheet Transparent
  • 2mm 3mm 4mm 5mm 6mm 8mm cast acrylic sheet/PMMA sheet/plexiglass sheet

    2mm 3mm 4mm 5mm 6mm 8mm tuang acrylic sheet / PMMA sheet / plexiglass sheet

    Cuaca nolak: Teu karasa permukaan anu kuat sareng cuaca anu hadé nolak harta.

    Transparansi: Transparansi anu sampurna sareng transmisi cahaya sareng 93%.

    Isolasi listrik: Isolasi listrik anu alus, beurat pisan beuratna

    Plastisitas: Plastitasitas tinggi, ngolah sareng ngawangun langkung gampang

  • pmma sheets

    lambaran pmma

    Lambar akrilik PMMA lambaran mangrupikeun produk anu kualitas langka, pangabisa unik sareng kinerja anu luar biasa. Lambar akrilik matak dihasilkeun langsung tina monomer ku dua padika: cor sél sareng cor kontinyu.

  • UV acrylic sheet

    Lambaran akrilik UV

    CAST Acrylic Lambaran -anu ditawarkeun dina Hapus, Hideung, Bodas, Abu, Perunggu, Biru, Beureum, Koneng, Héjo sareng seueur deui. Aplikasi akrilik kalebet: pigura gambar, tampilan toko, mebel, rak, jandéla, halangan, tameng, gelas ngagantian sareng akuarium.

  • acrylic plastic sheet

    lambaran plastik akrilik

    CAST Acrylic Lambaran -anu ditawarkeun dina Hapus, Hideung, Bodas, Abu, Perunggu, Biru, Beureum, Koneng, Héjo sareng seueur deui. Aplikasi akrilik kalebet: pigura gambar, tampilan toko, mebel, rak, jandéla, halangan, tameng, gelas ngagantian sareng akuarium.

  • acrylic glass sheet

    lambaran gelas akrilik

    Pabrik urang gaduh 10 + taun pangalaman dina hal produksi sareng ékspor. Kapuasan pasar produk urang langkung luhur tibatan 95% kalayan sertipikat SGS, CE, ISO. Kami difokuskeun lambaran kaca akrilik kualitas luhur. Ngeunaan ketebalan sareng kapadetan, perhatian kana kontrol kualitas sareng jasa anu saé pikeun konsumén kami.

  • cast acrylic sheet

    lambaran acrylic tuang

    Pabrik urang gaduh 10 + taun pangalaman dina hal produksi sareng ékspor. Kapuasan pasar produk urang langkung luhur tibatan 95% kalayan sertipikat SGS, CE, ISO. Kami difokuskeun lambaran kaca akrilik kualitas luhur. Ngeunaan ketebalan sareng kapadetan, perhatian kana kontrol kualitas sareng jasa anu saé pikeun konsumén kami.