1mm lambar busa bébas PVC

Pedaran pondok:

1mm lambar busa bébas PVC nyaéta ku struktur sélulér sareng polesan permukaan anu lancar ngajantenkeun pilihan anu cocog pikeun printer khusus sareng produsen papan iklan sareng ogé bahan idéal pikeun hiasan arsitéktur. Lambaran papan busa PVC parantos seueur dianggo pikeun tanda, papan iklan, tampilan sareng sajabana.


Detil Produk

Tanda Produk

Déwan Foam Gratis 1mm PVC

1mm lambar busa bébas PVC nyaéta ku struktur sélulér sareng polesan permukaan anu lancar ngajantenkeun pilihan anu cocog pikeun printer khusus sareng produsen papan iklan sareng ogé bahan idéal pikeun hiasan arsitéktur. Lambaran papan busa PVC parantos seueur dianggo pikeun tanda, papan iklan, tampilan sareng sajabana. Lembar PVC foamed teras-terasan mastikeun kinerja anu dipercaya, dipercaya sareng pangaruh anu saé.

Kauntungannana papan busa bébas PVC

1. Kuat sareng awét
Résistansi tahan bébas papan busa bébas PVC, kakuatan mékanis anu pantes sareng daya tahan mangrupikeun kaunggulan rékayasa utama pikeun dianggo dina ngawangun sareng aplikasi konstruksi.

2. Ringan
Lembar busa PVC ringan dina beurat ngabandingkeun sareng kayu lapis sareng tiasa gancang dirakit sareng dikirim, anu ngajantenkeun gaganti idéal tina panel kai tradisional.

3. Gampang diolah
Anjeun tiasa sacara gampil motong, ngawangun, sareng ngagantelkeun papan busa PVC numutkeun kabutuhan.

4. Henteu-toksik
Papan busa PVC mangrupikeun bahan anu aman sareng ramah lingkungan anu parantos dianggo langkung ti satengah abad. Éta henteu ngandung seueur formaldehida sapertos bahan hiasan interior anu sanés.

5.Tahan seuneu
Lambaran busa PVC bakal kaduruk nalika kakeunaan seuneu. Nanging, upami sumber ignition ditarik, aranjeunna bakal lirén ngaduruk. Kusabab kandungan klorinna anu tinggi, produk PVC anu dilegakeun ngagaduhan ciri kaamanan seuneu.

6. Cai-tahan
Uap-résistansi PVC mangrupikeun sipat anu penting, sareng jalma nganggo papan busa PVC dina seueur aplikasi laut.

7. Anti-Korosi
Papan busa PVC hadir sareng sipat anti korosif sareng stabilitas kimia anu bakal ngajagi aman bahkan dina waktos kontak kimia.

8. Kalangkang sora
Lembar busa PVC anu diperluas kadang dianggo dina kedap sora. Sedengkeun sora biasana henteu tiasa diblokir lengkep, réduksi noise anu penting tiasa dimungkinkeun.

Data Téknis

Jumlah Modél

GK-PFB01

Ukuranna

1220x2440mm 1220x3050mm 1560x3050mm 2050x3050mm

Kapadetan

0.8g / cm3——0.9g / cm3

Kandel

 1mm

Warna

Bodas

Ngalenyepan Cai%

0,19

Kakuatan tarik di ngahasilkeun Mpa

19

Élogasi putus%

> 15

Flexual Modulus Mpa

> 800

Vicat Lembut titik ° C

≥70

Stabilitas dimensi%

± 2.0

Sekrup nyepeng kakuatan N

> 800

Kakuatan Pangaruh Choppy kJ / m2

> 10

Aplikasi Déwan Foam PVC

1) Papan iklan sareng papan tanda
2) Paméran & paméran
3) Lembar iklan pikeun nyetak, ukiran sareng motong
4) Hiasan pikeun témbok partisi sareng tampilan jandéla


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan