lambar eunteung akrilik pérak

Pedaran pondok:

Lambaran eunteung akrilik, nguntungkeun tina janten ringan, dampak, tahan hancur, langkung awis sareng langkung awét tibatan kaca, spion eunteung akrilik urang tiasa dianggo salaku alternatif pikeun kaca spion tradisional pikeun seueur aplikasi sareng industri.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Lambaran eunteung akrilik, nguntungkeun tina janten ringan, dampak, tahan hancur, langkung awis sareng langkung awét tibatan kaca, spion eunteung akrilik urang tiasa dianggo salaku alternatif pikeun kaca spion tradisional pikeun seueur aplikasi sareng industri. Sapertos sadayana acrylics, spion eunteung akrilik urang tiasa gampang dipotong, dibor, dibentuk didamel sareng laser terukir. Lambaran eunteung kami ngagaduhan sababaraha warna, kandel sareng ukuran, sareng kami nawiskeun pilihan eunteung ukuranana.

Spésifikasi

Ngaran Produk Lambaran eunteung akrilik / Eunteung lambar akrilik Bahan 100% bahan PMMA Parawan
Merek GOKAI Warna Emas, pérak, emas mawar, biru, beureum, oranyeu, gangsa, hideung sareng sajabana sareng warna khusus aya
Ukuranna 1220 * 2440mm, 1220 * 1830mm, ukuran potong khusus Kandel 0,75-8 mm
Masking Pilem pe Pamakéan Dekorasi, pariwara, paméran, karajinan, kosmétik, kaamanan, jst.
Kapadetan 1,2 g / cm3 MOQ 100 lambar
Waktos conto 1-3 poé Waktos pangiriman 10-20 dinten saatos kéngingkeun setoran

Pasipatan Fisik

Sipat fisik sareng Kamampuh prosés Acrylic Eunteung Lambaran:  

Lambaran akrilik eunteung sayogi sareng pilem-masking thermoformable énggal pikeun pangolahan anu gampang sareng perlindungan anu hadé. Lambaran akrilik tiasa dipanaskeun, diteken atanapi laser-cut nganggo pilem pelindung anu kuat di tempatna.

Mékanis Kakuatan regangan D638 10.300psi
  Modulus tarik D638 600.000psi
  Elongation Tensile D368 4,20%
  Kakuatan Flexural D790 18.3000psi
  Modulus lentur D790 535.000psi
  Pangaruh Izod (Notched) D256 > 0.20
  karasa, Rockwell M. D785 M-103
Optik Transmisi cahaya D1003 92%
  Halimun D1003 1,60%
  Indéks réfraktif D542 1,49
  Indéks Yellowness - +0.5 Mimiti
Termal Panas Deflection Temp. D648 (264psi) 194 ° F
  Koefisien Ékspansi D696 6x10-5in / dina ° F

* Warna dina layar panginten henteu ngagambarkeun anu pas sareng lambaran fisik.

* Ukuran khusus, warna sareng ketebalan anu sayogi.

* Warna, pola atanapi ukuran Henteu-Saham tiasa meryogikeun urutan jumlah minimum.

* Palapis tahan goresan sayogi.

* Nampilkeun palapis tukang pelindung paling hese di industri.

* Sadaya lambaran akrilik anu eunteung disayogikeun rata-rata 1 "panjang sareng lebar.

Aplikasi Déwan PVC herang Pikeun Perabotan

Lambaran eunteung akrilik kami cocog pikeun rupa-rupa aplikasi. Aya seueur kagunaan umum, kalayan anu pang populerna nyaéta point-of-buying, kaamanan, kosmétik, laut, sareng proyek otomotif, ogé perabotan hiasan sareng pembuatan kabinet, signage, perlengkapan POP / eceran / toko, sareng tampilan, sareng hiasan sareng aplikasi desain interior.

Kami ogé nawiskeun formulasi eunteung palastik sanés kanggo aplikasi sapertos:
* Aplikasi laut anu tahan uap
* Lapisan anti-halimun anu moal kabut nalika tiris
* Eunteung permukaan munggaran anu teu aya bayangan hantu
* Tingali ngalangkungan eunteung anu ngamungkinkeun rohangan anu langkung poék ningali kana rohangan anu langkung énténg
* Eunteung dua arah sareng eunteung langkung beurat tibatan ningali tawaran
* Lapisan tahan abrasi biasana dianggo pikeun pamasangan patalimarga anu luhur
* Huruf palastik kanggo tanda atanapi aplikasi témbok
* Eunteung pancuran / loker, sareng propil hias anu sanés

Bungkusan & Pangiriman

* Kadua sisi ditutupan ku kertas kraft atanapi pilem PE kana permukaan pelindung.
* Ngeunaan 2000kg lambar per palét. 2 ton per baki.
* Palét kai handapeun, kalayan bungkus pilem bungkus sakitar.
* 1 x 20 'wadahna ngamuat 18-20 ton.

2
1

  • Saméméhna:
  • Teras: