Papan busa CO-Extruded

  • high density CO-extrueded foamex sheets

    cadar foamex-extrueded kapadetan tinggi

    Papan busa pvc ko-extruded bodas nganggo pocess produksi ko-extrusion, anu ngawangun struktur dewan sandwish-inti na celluar pvc sareng duanana kulit luarna pvc kaku.

  • 19mm expanded PVC sheet

    19mm ngalegaan lambar PVC

    Co-extrusion board mangrupikeun téknologi anyar. Béda tina papan busa anu sanés, aya dua lapisan kerak dina dua sisi papan busa ko-extruded.
    Éta dicirikeun ku permukaan anu lemes pisan sareng kagolong kana papan busa PVC kualitas luhur. Hargana ogé 5% langkung awis tibatan jinis babi ABS busa sapertos anu sanés

  • hard closed cell PVC foam board

    sél katutup dewan busa busa PVC

    Sél tertutup sél papan busa PVC kagolong kana papan ko-ékstrusi PVC, Lambaran PVC Diperpanjang kualitas luhur. Komposisi kimia na nyaéta polivinil klorida, maka éta ogé disebut papan busa polivinil klorida.

  • Glossy PVC Board For Furniture

    Papan PVC herang Pikeun Perabotan

    Glossy PVC Board For furnitur dilakukeun ku prosés Co-extrusion, anu mangrupikeun pérsi anu ditingkatkeun tina prosés ékstrusi normal. Papan busa anu di-extruded ngajantenkeun lambaranana digabungkeun sareng tilu lapisan: dua lapisan luar PVC kaku, sareng lapisan tengahna nyaéta busa PVC.