15mm lambar Forex

Pedaran pondok:

15mm lambar Forex mangrupikeun bahan bodas, sél katutup sél katutup sél tertutup bodas kalayan struktur sél anu hadé sareng homogen sareng permukaan Matt anu sutra. Lambaran Forex mangrupikeun sipat mékanika anu paling saé sareng kualitas permukaan kelas luhur.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

15mm lambar Forex mangrupikeun bahan bodas, sél katutup sél katutup sél tertutup bodas kalayan struktur sél anu hadé sareng homogen sareng permukaan Matt anu sutra. Lambaran Forex mangrupikeun sipat mékanika anu paling saé sareng kualitas permukaan kelas luhur. Struktur sél anu hadé, katutup, homogén sareng permukaan anu lemes, sutra dijantenkeun ngajantenkeun lambar papan pvc mangrupikeun bahan idéal pikeun aplikasi interior sareng éksterior jangka panjang. Lembar Forex tiasa dilarapkeun dina sagala bidang komunikasi visual, khusus pikeun pembuatan tanda, pikeun pameran sareng toko, salaku tampilan sareng desain interior. Lambaran PVC Plastik tiasa didamel sacara mékanis tanpa aya masalah sareng tiasa ogé thermoformed pikeun aplikasi tilu diménsi.

Kauntungannana lambar Forex

1. Lambaran universal pikeun sadaya aplikasi tampilan
2. Sipat mékanis optimal sareng kualitas permukaan
3. Beureum-ngagem permukaan
4. Lambaran leres pikeun aplikasi jangka panjang sareng interior luar
5. Percetakan anu hadé sareng sipat laminating
6.Simple, olahan mékanis nganggo alat standar pikeun ngolah kai sareng plastik
7. Ngawangun tilu diménsi ngagunakeun tiis / panas ngabengkokkeun sareng thermoforming
8. Lembar tiasa dianggo pikeun aplikasi struktural
9. Kisaran lega ketebalan sareng ukuran lambar
10. Hésé-pikeun-hurung jeung timer extinguishing
11. Anggo waktos lami.

Data Téknis

Jumlah Modél

GK-PVC

Ukuranna

1220x2440mm 1220x3050mm 1560x3050mm 2050x3050mm

Kapadetan

0.4g / cm3——0.9g / cm3

Kandel

 15mm

Warna

Bodas

Ngalenyepan Cai%

0,19

Kakuatan tarik di ngahasilkeun Mpa

19

Élogasi putus%

> 15

Flexual Modulus Mpa

> 800

Vicat Lembut titik ° C

≥70

Stabilitas dimensi%

± 2.0

Sekrup nyepeng kakuatan N

> 800

Kakuatan Pangaruh Choppy kJ / m2

> 10

 

Panerapan lambar Forex 15mm

15mm lambar Forex seuseueurna dianggo dina proyek kantor sareng padumukan, rumah sakit, sakola, gedong umum, hiasan di jero ruangan sareng di luar panto, panto, témbok, panel siling, jamban, kamar nyeuseuh, lomari dapur, panel tampilan pikeun iklan, pedalaman umum atanapi swasta tujuan transportasi sareng industri.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan