WPC palastik sintra

Pedaran pondok:

WPC Sintra Plastik Lambaran, anu ogé namina Papan Komposit Plastik Kayu, mangrupikeun hiji kategori kréatip tina papan busa PVC. Papan busa WPC dihasilkeun sareng résin PVC sareng bubuk kai anu dicampur dina babandingan anu tangtu, ditambih ku bahan tambahan khusus ku formula anu maju, dibuih sareng diekstrusi dina suhu luhur akhirna pikeun ngabentuk lambar.

WPC Sintra Plastik Lambaran ngagaduhan raos kai, tapi tahan cai sareng tahan seuneu. Mangrupikeun gaganti kai, kayu lapis, papan cukur anu saé sareng bahkan Medium Density Fiberboard (MDF). 


Detil Produk

Tanda Produk

WPC Sintra Lambaran Plastik

WPC Sintra Plastik Lambaran, anu ogé namina Papan Komposit Plastik Kayu, mangrupikeun hiji kategori kréatip tina papan busa PVC. Papan busa WPC dihasilkeun sareng résin PVC sareng bubuk kai anu dicampur dina babandingan anu tangtu, ditambih ku bahan tambahan khusus ku formula anu maju, dibuih sareng diekstrusi dina suhu luhur akhirna pikeun ngabentuk lambar.

WPC Sintra Plastik Lambaran ngagaduhan raos kai, tapi tahan cai sareng tahan seuneu. Mangrupikeun gaganti kai, kayu lapis, papan cukur anu saé sareng bahkan Medium Density Fiberboard (MDF). 

Kauntungannana WPC Sintra Lambaran Plastik

1. Katingali sareng karaosna sami sareng kai alami. Peryogi kirang ngalereskeun sareng ngaropea, sabab henteu distorsi / tilepan atanapi serpihan kana potongan alit sapertos alam
2. Éta tahan pisan kana Uap sareng, ku alatan éta, bahan anu awét pisan.
3. Éta ogé ngagaduhan résistansi kana rayap sareng jamur.
4. Éta henteu gampang korosi sareng henteu buruk atanapi kaleungitan konstituénna.
5. Kusabab éta diwangun ku plastik daur ulang sareng limbah kai, éta mangrupikeun bahan anu sustainable sareng héjo.
6. Aya fiksasi langkung ageung tina paku, sekrup, sareng pengikat nalika dianggo sareng WPC dibandingkeun sareng kai alami.
7. Éta parantos kéngingkeun popularitas sabab nyingkahan penebangan anu teu perlu sareng didamel sareng limbah ku cara anu nguntungkeun pisan pikeun nyiptakeun bahan-bahan wangunan anu ningkat.

Data Téknis

Jumlah Modél

GK-WPC

Ukuranna

1220x2440mm  

Kapadetan

0,5g / cm3——0.8g / cm3

Kandel

5-20mm

Warna

Brown

Ngalenyepan Cai%

0,19

Kakuatan tarik di ngahasilkeun Mpa

19

Élogasi putus%

> 15

Flexual Modulus Mpa

> 800

Vicat Lembut titik ° C

≥70

Stabilitas dimensi%

± 2.0

Sekrup nyepeng kakuatan N

> 800

Kakuatan Pangaruh Choppy kJ / m2

> 10

Panerapan tina WPC Sintra Lambaran Plastik
WPC Sintra Plastik Lambaran digunakeun pikeun lantai, geladak, rel, pager, lansekap, windows, panto, cladding éksternal atanapi internal, pikeun pembuatan panto sareng jandela pigura, pikeun nyiapkeun struktur anu kuat sareng anu dirancang, nyampur perabotan lantai, sareng sajabana.

1

  • Saméméhna:
  • Teras: