lambar plexiglass

Pedaran pondok:

1. Transparansi sampurna sareng transmisi cahaya sareng 93%.
2. insulasi listrik anu saé, beurat pisan beuratna.
3. Plastitasitas luhur, Ngolah sareng ngawangun langkung gampang.
4. Teu karasa permukaan anu kuat sareng cuaca anu hadé nolak harta
5. Geulis warnana, gampang beberesih


Detil Produk

Tanda Produk

lambar plexiglass

LEMBAR ACRYLIC

Ukuranna 1020X2030mm; 1220x1830mm; 1220x2440m; 1830x2440mm; 2050x3050mm, jsb.
Kandel 0.8mm dugi ka 40mm
Kapadetan 1.2g / cm3
Warna Jelas, opal, beureum, biru, konéng, héjo, coklat, hideung atanapi ngarobih
Bahan 100% PMMA atah
Prosés Produksi Matak atanapi diekstrusi
Pakét Kadua sisi ditutupan ku pilem pe + palét; kadua sisina ditutupan ku kertas kraft + palét
MOQ 50 PCS
Sértipikasi ISO, SGS
Waktos pangiriman Dina 15 dinten damel
   Ciri-cirina 1) 92,7% transparansi optik 2) nyerep cai lemah
3) résistansi dampak tinggi 4) Gampang pikeun nanganan
5) Beuratna langkung enteng tibatan gelas 6) Transparansi sampurna pikeun tampilan
7) UV-tahan 8) Kisaran kandel lega (2mm-50mm)
9) Stabilitas termal anu saé 10) Rupa-rupa warna
    

Aplikasi

Konstruksi --- Jandéla, tempat teduh, kamar telepon, sareng sajabana.
Iklan --- Kotak cahaya, tanda, pameran, jst.
Lalu Lintas --- Karéta, mobil sareng kendaraan sanésna panto sareng windows, jst.
Médis --- Inkubator Orok, sagala jinis alat médis operasi, jsb.
Persediaan --- Fasilitas mandian, karajinan tangan, kosmétik, jst.
Industri --- Pelat permukaan instrumen sareng tutupna, jst.
Lampu ---- Lampu neon, LED, lampu jalan, jsb.

Beurat ukuran jual panas / kandel(Cor lambaran akrilik: 1.2g)

Ukuran /

Kandel

3mm

5mm

6mm

8mm

10mm

12mm

20mm

1220x2440mm

11,0kg

18,4kg

22,1kg

29,4kg

36,8kg

44,1kg

73,5kg

1220x1830mm

8,3kg

13,9kg

16,7kg

22,2kg

27,8kg

33,3kg

55,5kg

1600x2600mm

15,0kg

25,0kg

30,0kg

39,9kg

49,9kg

59,9kg

99,8kg

2050x3050mm

22,5kg

37,5kg

45,0kg

60,0kg

75,0kg

90,0kg

150,0kg

1000x2000mm

7,4kg

12,4kg

14,8kg

19,8kg

24,7kg

29,7kg

49,4kg

Fitur akrilik

1. Transparansi sampurna sareng transmisi cahaya sareng 93%.
2. insulasi listrik anu saé, beurat pisan beuratna.
3. Plastitasitas luhur, Ngolah sareng ngawangun langkung gampang.
4. Teu karasa permukaan anu kuat sareng cuaca anu hadé nolak harta
5. Geulis warnana, gampang beberesih

FAQ

Q1: Dupi abdi tiasa kéngingkeun conto?
A: Leres, urang tiasa nyayogikeun conto, tapi para nasabah kedah mayar biaya kurir.

Q2: Naha anjeun pabrik?
A: Leres, kami pabrik. Kami gaduh pangalaman langkung ti 12 taun di Plexiglass.

Q3: Sarat Pamayaran Anu Mana?
A: Assurace Dagang ALi, T / T (Transfer Telegraphic), West Union, L / C jsb.

Q4: Naha anjeun nguji sadaya barang sateuacan dikirim?
A: Pasti, kami gaduh departemén inspeksi kualitas anu ketat, sareng kami ogé ngirimkeun anjeun poto sateuacan kintun!

7
9

  • Saméméhna:
  • Teras: