plexiglass akrilik

Pedaran pondok:

Acrylic Plexiglass sayogi dina Cut-To-Size Sheets, Full Sheets, atanapi Standar Ukuran Dasar. Lambar plexiglass mangrupikeun kaca, plang, hiu penjaga, jandela atanapi bahan tampilan anu kuat, tahan uap & langkung jelas tibatan gelas. Plexiglass ogé tiasa dibentuk panas tanpa kaleungitan kajelasan optik. Lambaran akrilik ieu ékonomis, tahan dampak sareng tiasa dipotong kalayan saukuran. Upami anjeun peryogi plexiglass, tong didatangan Home Depot atanapi Lowes, nelepon ka "Professional". Kami bakal motong-ka-ukuran & lambar kapal tina plexiglass langsung kana panto anjeun. 


Detil Produk

Tanda Produk

Plexiglass akrilik

Acrylic Plexiglass sayogi dina Cut-To-Size Sheets, Full Sheets, atanapi Standar Ukuran Dasar. Lambar plexiglass mangrupikeun kaca, plang, hiu penjaga, jandela atanapi bahan tampilan anu kuat, tahan uap & langkung jelas tibatan gelas. Plexiglass ogé tiasa dibentuk panas tanpa kaleungitan kajelasan optik. Lambaran akrilik ieu ékonomis, tahan dampak sareng tiasa dipotong kalayan saukuran. Upami anjeun peryogi plexiglass, tong didatangan Home Depot atanapi Lowes, nelepon ka "Professional". Kami bakal motong-ka-ukuran & lambar kapal tina plexiglass langsung kana panto anjeun. 

Lambaran Plastik Acrylic mangrupikeun istilah umum pikeun bahan kimia akrilik sareng metakrilat. Kaasup monomér, cadar, pelet, résin sareng bahan komposit, lambaran akrilik didamel tina methyl methacrylate monomer (MMA) polimérisasi, nyaéta polymethyl methacrylate (PMMA) sheet plexiglass, "organik" Glass "anu diturunkeun tina nami dagang" Oroglas "(a jenis papan PMMA), sareng dicandak tina "OrganicGlass" (plexiglass). Nanging dina sababaraha taun ka pengker, sadaya plastik transparan sapertos PS sareng PC sacara koléktif disebut salaku lambaran plexiglass.

Kauntungannana Acrylic Plexiglass

Upami dibandingkeun sareng gelas, Plexiglass sering nawiskeun transparansi anu langkung ageung, sabab gelas langkung gampang ngagambarkeun cahaya, nyiptakeun réfléksi sareng sorotan. Térpoplasik nawiskeun langkung tahan-résistansi, daya tahan sareng panangtayungan ngalawan érosi upami dibandingkeun sareng gelas.

• kajelasan optik alus teuing & transparansi

• tahan pisan kana variasi suhu

• Hingga 17 kali résistansi tabrakan tina gelas biasa

• Satengah beurat gelas sareng idéal pikeun mesin presisi

• tahan pisan kana seueur bahan kimia anu béda
• Plastisitas: Plastisitas tinggi, ngolah sareng ngawangun langkung gampang

Data Téknis

Jumlah Modél

GK-CAS

Ukuranna

1220x2440mm 1250x2450mm 1250x1850mm 2050x3050mm

Kapadetan

1.2g / cm3

Kandel

 1-30mm

Warna

Bodas

Panerapan Acrylic Plexiglass

Acrylic Plexiglass, Plexi-glass Windows, Plexiglass Sneeze Guard, Shields, Barriers, Lighting, Signage, Aquariums, Point of Purchase Display, Photo Frames, Impact-Resistant Glazing, arsitektur glazing, display retail ,marks, lights, noise noise, guard industrial , perlengkapan réstoran, sareng pelestarian dokumen.

2
OIP (7)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan