lambar akrilik ibun

  • cheap acrylic sheets matt surface

    lambar akrilik murah permukaan Matt

    Komitmen pikeun Kualitas Ku pangalaman 10 taun dina percetakan sareng ékspor, urang ngartos pisan naon anu dipilarian ku palanggan. Kualitas mangrupikeun hal anu munggaran dina bisnis urang. Henteu janten masalah pikeun mesen alit atanapi padamelan ageung, urang ngajaga prosedur kontrol kualitas anu sami. Kami gaduh 4 staf QC pikeun mariksa kualitas unggal urutan sateuacan kiriman.

  • frosted acrylic sheet

    lambar akrilik ibun

    Matt acrylic Lambaran tiasa nawiskeun papan akrilik ibun kasar, papan akrilik ibun halus. Ogé tiasa dijantenkeun hiji sisi sareng akrilik ibun, ogé éta tiasa dilakukeun dua sisi sareng akrilik ibun.