lambar akrilik diffuser

Pedaran pondok:

Lambar akrilik diffuser cahaya, diffuser PMMA ngagaduhan ciri optik tina lambar plastik sapertos halimun tinggi, transmisi cahaya tinggi, diffusivitas tinggi, sareng sajabana, anu sacara efektif tiasa ngarobih sumber cahaya titik atanapi garis kana sumber cahaya permukaan anu lemes sareng seragam, handapeun premis tina ngahontal transmisi cahaya anu saé, Dina waktos anu sasarengan, éta ngagaduhan sipat kisi sumber cahaya anu hadé. Mangrupikeun bahan optik idéal pikeun méréskeun sebaran lampu sekundér produk cahaya LED, sareng éta bahan panyebaran cahaya anu pangsaéna pikeun produk lampu LED.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Lambar akrilik diffuser cahaya, diffuser PMMA ngagaduhan ciri optik tina lambar plastik sapertos halimun tinggi, transmisi cahaya tinggi, diffusivitas tinggi, sareng sajabana, anu sacara efektif tiasa ngarobih sumber cahaya titik atanapi garis kana sumber cahaya permukaan anu lemes sareng seragam, handapeun premis tina ngahontal transmisi cahaya anu saé, Dina waktos anu sasarengan, éta ngagaduhan sipat kisi sumber cahaya anu hadé. Mangrupikeun bahan optik idéal pikeun méréskeun sebaran lampu sekundér produk cahaya LED, sareng éta bahan panyebaran cahaya anu pangsaéna pikeun produk lampu LED.

Spésifikasi

Komponén kami nyetél patokan anyar pikeun kinerja métrik konci sapertos épisiénsi transmisi pikeun tingkat kakuatan nyumput diffusionor, ngéléhkeun hologram, relief permukaan sareng téknik diffuser masal PMMA lambar difusi cahaya.

Henteu Pasipatan Indikator kinerja Unit Standar tés
Kinerja optik Transmisi > 60 % ASTM D1003
Halimun 97 ± 2 % ASTM D1003
Pasipatan Fisik Kapadetan 1.05 g / cm3 ISO 1183
Nyerep cai 0.3 % ASTM D570
Paripolah mékanis Kakuatan regangan 48 MPa ISO 527
Elongation di istirahat 2 % ISO 527
Kakuatan bending 94 MPa ISO 178
Modulus lentur 3150 MPa ISO 178
Sipat listrik Permittivity 3.7 - IEC60250
Résistansi permukaan 1,00E + 16 Ω / alun-alun IEC 60093
Résistansi volume 1,00E + 13 Ω-cm IEC 60093
Kinerja Termal Suhu gangguan panas (1.8MPa) 86 ° C ISO 306
Mending nyusutan 0,2 ~ 0,6 % Metodeu MRC
Suhu palemasan Vicat 102 ° C ISO 306
Kabeurangan Peunteun seuneu HB

UL94

Kinerja terkemuka industri urang diturunkeun tina sababaraha inovasi dina matéri sareng téknologi prosés pikeun ngahasilkeun presisivolumetrik sareng permukaan mikro-optik dina rupa-rupa faktor bentuk sareng bahan.

Pasipatan Téknis

Barang Bahan Kapang Transmisi / halimun / warna / tékstur Kandel mm Ukuran standar
lambaran diffuser PS GV S6560 > 60% / 97% / susu bodas / garis kulit / semir kusam 1,5mm 1200 * 1200 * 1.5mm
2.0mm 1200 * 1200 * 2.0mm
PMMA GV M5180 > 80% / 92% / susu bodas / garis kulit / rata 1,5mm 1200 * 1200 * 1.5mm
1220 * 2440 * 1.5mm
2.0mm 1200 * 1200 * 2.0mm
1220 * 2440 * 2.0mm
PMMA GV M6560 > 60% / 97% / susu bodas / garis kulit / semir kusam 1,5mm 1200 * 1200 * 1.5mm
2.0mm 1200 * 1200 * 2.0mm
PMMA GV M6540 > 40% / 97% / susu bodas / garis kulit / semir kusam 2.0mm 1200 * 1200 * 2.0mm
dewan diffuser PC GV C5180-uv > 80% / 92% / susu bodas / garis kulit / rata 1,5mm 1200 * 1200 * 1.5mm
2.0mm 1200 * 1200 * 2.0mm
1200 * 1200 * 2.0mm
PC GV C6560-uv > 60% / 97% / susu bodas / garis kulit / semir kusam 1,5mm 1200 * 1200 * 1.5mm
2.0mm 1200 * 1200 * 2.0mm
PC GV C6550-uv > 50% / 97% / susu bodas / garis kulit / semir kusam 1,5mm 1200 * 1200 * 1.5mm
2.0mm 1200 * 1200 * 2.0mm

Kami ogé tiasa ngadamel ukuran anu sanés, anjeun tiasa ngirim gambar ukuran anu anjeun pikahoyong upami anjeun resep kana produk kami.

Fitur

* Résistansi cuaca anu hadé

* Tingkat penetrasi cahaya anu luhur

* Kuat sareng awét, 100% didaur ulang, henteu toksik

* Teu kahartos ku beueus, serangga, uyah

* Pamakéan lega

* Waragad perawatan murah-

* Fungsi anu saé pikeun Anti UV

* Saé pisan dina insulasi listrik

* Kagungan toleransi kimia anu saé sareng sajabana

Aplikasi

Lampu tabung LED, lampu datar LED (lampu panel), nyerep lampu kubah, lampu gril, lampu sareng produk modul lampu latar TV sareng lampu sanésna.

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkus: Bungkus sareng pilem PE atanapi kerajinan keretas, di luar nganggo kotak kandel bidadari anu dijaga, palét kai.
Rincian Pangiriman: 21 dinten saatos mastikeun deposit.

OIP (2)
OIP (5)

  • Saméméhna:
  • Teras: