Warta

  • Plexiglass Extruded Acrylic sheets

    Lambaran Acrylic diekstraksi Plexiglass

    Lambar anu diekstrusi mangrupikeun bagéan produk anu dominan. Éta nempatan langkung 51,39% tina pangsa volume global di 2018 kusabab paménta anu kuat pikeun lambaran kinerja tinggi di sababaraha séktor industri. Toléransi ketebalan anu hadé dina lambaran ieu ngajantenkeun aranjeunna idéal pikeun aplikasi anu bentukna rumit ...
    Maca deui
  • Plexiglass Acrylic Sheet Market Analysis

    Analisis Pasar Lambaran Acrylic Plexiglass

    Ukuran pasar lambaran akrilik Éropa diperkirakeun dina USD 1.41 milyar dina 2016. Ngaronjatna penetrasi produk dina aplikasi sapertos signage sareng sanitary ware diperkirakeun ngagaduhan dampak anu signifikan dina kamekaran pasar. Sipat anu hadé tina lambaran akrilik, utamina salaku gaganti ...
    Maca deui
  • Business is booming for plastic companies as demand for plexiglass surges

    Usaha berkembang pesat pikeun perusahaan palastik sabab paménta naékna plexiglass

    Pabrik lambar akrilik matak Asia Poly Holdings Bhd parantos ngadaptarkeun laba bersih RM4.08 juta pikeun kuartal katilu réngsé 30 Séptémber 2020, dibandingkeun sareng rugi bersih RM2.13 juta anu kacatet dina kuartal anu sami taun ka tukang. Kinerja laba bersih anu ningkat utamina dihasilkeun ku kelompok ...
    Maca deui
  • Plexiglass sales soar as companies seek ways to protect employees

    Penjualan Plexiglass melonjak nalika perusahaan milari cara ngajaga karyawan

    Mangrupikeun waktos anu saé pikeun dina bisnis plexiglass. Anu ngadamel halangan akrilik, kalebet wahangan sareng batuk penjaga, panyambung bilik sareng tameng wajah pribadi, parantos ningali permintaan anu penting ti toko, réstoran, kantor sareng usaha sanés anu parantos ngamimitian muka éta ...
    Maca deui
  • Poly Methyl Methacrylate Market 2021 Trends

    Pasar Poly Methyl Methacrylate 2021 Tren

    Polymethyl Methacrylate (PMMA) mangrupikeun polimér termoplastik tina Methyl Methacrylate (MMA). Mangrupikeun palastik anu jelas, kuat sareng enteng biasana dianggo salaku gaganti kaca kusabab efisiensi tanaga sareng tahan cuaca. Pamaén pasar utama nyaéta Mitsubishi Chemical, Evonik, Chi Mei, Arke ...
    Maca deui
  • Global PMMA Market size

    Ukuran Pasar PMMA Global

    Ukuran Pasar PMMA Global diperkirakeun ngahontal USD 5881.4 juta ku 2026, tina USD 3981.1 juta di 2020 diantisipasi tumuh kalayan tingkat pertumbuhan anu séhat langkung ti 6,7% Salami 2021-2026. Global "PMMA Market" 2021-2026 Laporan Panilitian mangrupikeun studi anu propésional sareng teleb dina s ...
    Maca deui
  • Extruded Acrylic Sheet Market Size Growth 2021 Consumption Volume

    Pasar Lambaran Acrylic diekstrusi Ukuran Tumuh 2021 Volume Konsumsi

    Laporan Pasar Lambaran Acrylic anu diekstrusi nganalisis pabrik kalayan profil, bisnis utama, berita, penjualan, harga, pangasilan sareng pangsa pasar. Laporan Lembar Akrilik anu diekstrusi nembongkeun kaayaan kalapa diantara pabrikan top di global (Altuglas (Arkema), Taixing Donchamp, Unigel Group, Po ...
    Maca deui
  • Acrylic Sheet Market Share, Size 2021-2027

    Bagikeun Pasar Lambaran Acrylic, Ukuran 2021-2027

    Pasar Acrylic Lambaran Ukuran 2021-2027 Laporan riset Pasar Industri Global nyayogikeun analisis konci dina status pasar pabrik Lambaran Acrylic kalayan ukuran pasar, kamekaran, pangsa, tren ogé struktur biaya industri Laporan Pasar Lambaran Acrylic bakal nambihan analisis pangaruhna tina CO ...
    Maca deui
  • Can Plexiglass Stop COVID?

    Tiasa Plexiglass ngeureunkeun COVID?

    Nalika Organisasi Kaséhatan Dunya nyatakeun COVID-19 pandemi dina pertengahan Maret, manajemén di Milt & Edie's Drycleaners di Burbank, CA, terang yén aranjeunna kedah ngajaga padamel sareng konsuménna. Aranjeunna maréntahkeun masker sareng tameng palastik ngagantung di unggal workstation dimana pelanggan lungsur ...
    Maca deui
  • Acrylic glass shields are everywhere

    Tameng kaca akrilik aya dimana-mana

    Tameng kaca akrilik parantos janten dimana-mana di kantor, toko bahan makanan sareng réstoran di panjuru nagara dina umur coronavirus. Aranjeunna bahkan dipasang dina tahap debat wakil presiden. Nunjukkeun yén aranjeunna aya dimana-mana, anjeun panginten heran kumaha épéktipna. Busine ...
    Maca deui
  • Acrylic Sheets Market 2021

    Pasar Lambaran Akrilik 2021

    Dina 2021, "Pasar Acrylic Sheets" Ukuran, Status sareng Wawasan Pasar, pasar pikeun Lembar Acrylic diperkirakeun tumuh dina CAGR sakitar 5,2% salami lima taun ka payun, bakal ngahontal 7120 juta USD, ti 5270 juta USDin 2021, numutkeun studi anyar. Laporan Pasar Lembar Akrilik nyayogikeun jero ...
    Maca deui
  • PLEXIGLASS VS ACRYLIC: WHAT’S THE DIFFERENCE?

    PLEXIGLASS VS ACRYLIC: Naon bédana na?

    Nalika ngémutan bédana antara plexiglass vs acrylic, kanyataanna, aranjeunna mirip pisan. Tapi aya sababaraha bédana anu kasohor. Hayu urang ngarecah naon plexiglass, acrylic sareng lawan katilu anu misterius, Plexiglas, sareng béntenna. Naon akrilik? Akrilik mangrupikeun ...
    Maca deui
1234 Teras> >> Halaman 1/4