lambar plexiglass

  • acrylic plexiglass

    plexiglass akrilik

    Acrylic Plexiglass sayogi dina Cut-To-Size Sheets, Full Sheets, atanapi Standar Ukuran Dasar. Lambar plexiglass mangrupikeun kaca, plang, hiu penjaga, jandela atanapi bahan tampilan anu kuat, tahan uap & langkung jelas tibatan gelas. Plexiglass ogé tiasa dibentuk panas tanpa kaleungitan kajelasan optik. Lambaran akrilik ieu ékonomis, tahan dampak sareng tiasa dipotong kalayan saukuran. Upami anjeun peryogi plexiglass, tong didatangan Home Depot atanapi Lowes, nelepon ka "Professional". Kami bakal motong-ka-ukuran & lambar kapal tina plexiglass langsung kana panto anjeun. 

  • plexiglass sheets

    lambar plexiglass

    Lambaran plexiglass aya rupa-rupa ukuran sareng kandelna. Karakter tina lambaran akrilik kalebet: Durability, kajelasan, kualitas konsisten, kagunaan, tahan hawa, enteng sareng kaamanan, tahan UV, Résistansi Kimia sareng kinerja anu luar biasa. Lambaran akrilik gaduh pangiriman cahaya anu hadé - langkung jelas tibatan gelas! Éta moal ngahurungkeun konéng saatos paparan panonpoé berkepanjangan.

  • Scratch resistant plexiglass

    Plexiglass tahan corétan

    Plexiglass tahan gores ngarujuk kana plexiglass kalayan karasa luhurna, tahan corétan. Sipat fisik, sipat mékanis, sareng tahan cuaca ampir sami sareng plexiglass biasa. Teu karasa permukaanna tinggi, tahan corétan, résistansi goresan, sareng résistansi korosi kimia. 

  • plexiglass sheet

    lambar plexiglass

    1. Transparansi sampurna sareng transmisi cahaya sareng 93%.
    2. insulasi listrik anu saé, beurat pisan beuratna.
    3. Plastitasitas luhur, Ngolah sareng ngawangun langkung gampang.
    4. Teu karasa permukaan anu kuat sareng cuaca anu hadé nolak harta
    5. Geulis warnana, gampang beberesih

  • pmma sheet

    lambaran pmma

    1. Barang konsumén: barang kabersihan, mebel, alat tulis, karajinan tangan, papan baskét, rak tampilan, jsb
    2. Bahan iklan: tanda logo iklan, tanda, kotak lampu, tanda, tanda, jsb
    3. Bahan pangwangunan: ngiuhan panonpoé, papan insulasi sora (plat layar sora), bilik telepon, akuarium, akuarium, héd témbok jero rohangan, hiasan hotél sareng padumukan, penerangan, jst
    4. Di daérah anu sanés: alat optik, panél éléktronik, lampu beacon, lampu buntut mobil sareng rupi-rupi kaca wahana, karajinan tangan, ukiran, papan tanda sareng cocooan jsb.