lambaran pmma

Pedaran pondok:

1. Barang konsumén: barang kabersihan, mebel, alat tulis, karajinan tangan, papan baskét, rak tampilan, jsb
2. Bahan iklan: tanda logo iklan, tanda, kotak lampu, tanda, tanda, jsb
3. Bahan pangwangunan: ngiuhan panonpoé, papan insulasi sora (plat layar sora), bilik telepon, akuarium, akuarium, héd témbok jero rohangan, hiasan hotél sareng padumukan, penerangan, jst
4. Di daérah anu sanés: alat optik, panél éléktronik, lampu beacon, lampu buntut mobil sareng rupi-rupi kaca wahana, karajinan tangan, ukiran, papan tanda sareng cocooan jsb.


Detil Produk

Tanda Produk

PMMA Pasipatan Fisik

Gravitasi husus 1.19-1.20
Teu karasa M-100
Ngalenyepan cai (24 jam) 0,30%
Koefisien Rupture 700kg / cm2
Koefisiensi Élastisitas 28000kg / cm2
Koefisien Rupture 1,5kg / cm2
Koefisiensi Élastisitas 28000kg / cm2
Transmisi (sinar paralel) 92%
Sinar lengkep 93%
Suhu Distorsi Panas 100oc
Suhu Ultimae operasi Terusan  80oc
Rentang Thermoforming 140-180oc
Kakuatan Insulasi 20V / mm

Fitur PMMA

 
Transparansi luhur Lambaran PMMA mangrupikeun bahan transparan polimér pangsaéna, transmittance mangrupikeun 93%. Biasa dikenal salaku kristal plastik.
Derajat luhur mékanis Lambar akrilik tuang ngagaduhan kakuatan anu langkung luhur sareng résistansi dampak nyaéta 7-18 kali langkung luhur tibatan gelas biasa.
Ringan beuratna Kapadetan lambaran PMMA cor nyaéta 1,19-1,20 g / cm³, sareng ukuran anu sami bahanna, beuratna ngan ukur satengah tina gelas biasa.
Olahan gampang Prosesitas anu saé: cocog pikeun prosés machanical sareng bentuk termail.
Éta ngagaduhan résistansi anu saé pikeun korosi kimia sareng éta cocog pikeun hiasan permukaan sapertos spaying, silkscreen percetakan vakum penguapan.

Aplikasi akrilik

1. Barang konsumén: barang kabersihan, mebel, alat tulis, karajinan tangan, papan baskét, rak tampilan, jsb
2. Bahan iklan: tanda logo iklan, tanda, kotak lampu, tanda, tanda, jsb
3. Bahan pangwangunan: ngiuhan panonpoé, papan insulasi sora (plat layar sora), bilik telepon, akuarium, akuarium, héd témbok jero rohangan, hiasan hotél sareng padumukan, penerangan, jst
4. Di daérah anu sanés: alat optik, panél éléktronik, lampu beacon, lampu buntut mobil sareng rupi-rupi kaca wahana, karajinan tangan, ukiran, papan tanda sareng cocooan jsb.
5. Aplikasi Industri: produk Thermoformed, proyék gudang kulkas, rékayasa perlindungan lingkungan; 
6. Iklan: Percetakan layar sutra, bahan ukiran, papan paméran, pamilih;

1. kotak lampu 2. papan tanda luar 3. Papan plang  4. Jenis Stand Stand 
5. Pigura Poto  6. matéri iklan 7. bahan hiasan  8. jati   
9. témbok noise  10. cahaya panonpoe 11. jandéla karéta jeung mobil 12. produk karajinan tangan 
13. bungkus tuangeun 14. akuarium akrilik 15. produk sapopoé 16. produk kamar mandi jeung sajabana
OIP (7)
OIP (9)-

  • Saméméhna:
  • Teras: