cadar lambaran akrilik

Pedaran pondok:

Acrylic, ogé katelah plexiglass anu diolah khusus, mangrupikeun produk ngagantian tina plexiglass. Kotak lampu anu didamel tina akrilik ngagaduhan ciri transmisi cahaya anu saé, warna murni, warna anu euyeub, éndah tur mulus, ngémutan épék siang sareng wengi, umur panjang jasa sareng henteu aya pangaruhna dina panggunaan. Salaku tambahan, lambaran akrilik tiasa sampurna digabungkeun sareng profil lambar aluminium-plastik sareng nyetak layar tingkat tinggi pikeun nyumponan kabutuhan usaha. 


Detil Produk

Tanda Produk

Perkenalan

Acrylic, ogé katelah plexiglass anu diolah khusus, mangrupikeun produk ngagantian tina plexiglass. Kotak lampu anu didamel tina akrilik ngagaduhan ciri transmisi cahaya anu saé, warna murni, warna anu euyeub, éndah tur mulus, ngémutan épék siang sareng wengi, umur panjang jasa sareng henteu aya pangaruhna dina panggunaan. Salaku tambahan, lambaran akrilik tiasa sampurna digabungkeun sareng profil lambar aluminium-plastik sareng nyetak layar tingkat tinggi pikeun nyumponan kabutuhan usaha.

Sedot akrilik mangrupikeun bentuk iklan luar anu saé pikeun ningkatkeun tingkat toko bisnis sareng ngahijikeun gambar perusahaan. "Acrylic" mangrupikeun kecap anu ditarjamahkeun, sareng kecap Inggris nyaéta ACRYLIC. Éta mangrupikeun bahan kimia. Nami kimia nyaéta "PMMA" kagolong kana polyacrylate, umum dikenal salaku "gelas organik anu diubaran khusus". Dina industri aplikasi, bahan baku akrilik umumna muncul dina bentuk granul, lambar, pipa sareng sajabina.

Acrylic mangrupikeun transliterasi asam akrilat sareng bahan kimia asam metakrilat tina basa Inggris. Kaasup monomér, lambaran, granula, résin sareng komposit, pelat akrilik dipolérmérasi tina métil metilakrilat (MMA), nyaéta polymethyl methacrylate (PMMA) lambar plexiglass, anu diturunkeun tina nami dagang "Oroglas" (lambaran PMMA), sareng ti "Gelas Organik" (nyaéta, plexiglass).

Fitur

Lambaran Acrylic Bunnings mangrupikeun gaganti ringan pikeun gelas anu ngagaduhan kualitas optik langkung saé sareng langkung ekonomis. Éta nyayogikeun distorsi anu handap sareng henteu konéng saatos paparan berkepanjangan sinar panonpoé. Éta nawiskeun résistansi pangaruh opat kali langkung seueur tibatan gelas.

♥ transmisi cahaya anu saé dugi ka 93% kalayan gloss tinggi
♥ Résistansi anu hadé kana cuaca, anti UV, sareng gampang dibersihkeun
♥ Prosesitas anu saé, cocog pikeun prosés mékanis sareng formasi termal
♥ Lalawanan anu saé pikeun dampak sareng korosi kimia
♥ Gampang dicelup sareng cocog pikeun hiasan permukaan sapertos nyemprot, percetakan silkscreen, palapis vakum, jst.
♥ Teu karasa permukaan anu saé salaku alloy aluminium sareng anti gores
♥ Stabilitas anu saé salamina 40 derajat dihandap nol dugi ka 90 derajat

Pangiriman & Pamayaran

MOQ Totalna 1 ton atanapi 50 pcs
Métode Pakét Paket Batin: Kertas Kraft atanapi pilem PE ditutupan dina dua sisi
Paket Outer: Palét atanapi kotak kai
Tanggal pangiriman Sakitar 15 dinten damel saatos mayar di akun kami
Klausa Pangiriman FOB Shanghai atanapi Ningbo
Syarat pamayaran T / T, L / C, Paypal
微信图片_202012161547332
微信图片_202012161547333

  • Saméméhna:
  • Teras: