cadar foamex-extrueded kapadetan tinggi

Pedaran pondok:

Papan busa pvc ko-extruded bodas nganggo pocess produksi ko-extrusion, anu ngawangun struktur dewan sandwish-inti na celluar pvc sareng duanana kulit luarna pvc kaku.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Papan busa pvc ko-extruded bodas nganggo pocess produksi ko-extrusion, anu ngawangun struktur dewan sandwish-inti na celluar pvc sareng duanana kulit luarna pvc kaku. Éta papan busa PVC anu ringan, diperpanjang anu digunakeun pikeun sababaraha aplikasi kalebet tanda sareng tampilan, bilik paméran, pamasangan poto, desain interior, thermoforming, purwa, pembuatan modél. Ngabandingkeun sareng papan busa celuka PVC, busa ko-extruded PVC ngagaduhan permukaan anu langkung lemes sareng ngagurilap. Surah permukaan langkung saé tibatan celuka, anu bakal nguntungkeun pikeun dianggo dina sababaraha aplikasi, sapertos méja top, hiasan interior pikeun kapal, kapal, kendaraan, karéta.

KAUNTUNGANNANA: Permukaan lemes tina lambar PVC anu dimekarkeun tiasa dianggo pikeun nyetak layar, ngalukis, motong pemasangan, gluing, ukiran, lapping.

MATERI KUALITAS TINGGI: Papan busa PVC nganggo pvc salaku busa batin, di luar ogé pvc veneer, janten kapadetan sareng teu langkung ageung sareng langkung luhur tibatan pelat anu didamel bahan sanésna.

GAMPANG GAMPANG:Lambaran busa PVC ngagaduhan permukaan anu rata sareng karasa sedeng, kalenturan anu saé, éta merenah pisan pikeun dipotong. éta tiasa gampang dipotong numutkeun ukuran anjeun

Spésifikasi

Kandel  1,0-18 mm
Kapadetan  0,45 ~ 0,90 g / cm3
Ukuranna 1220X2440mm (4 'X 8'); Ukuran khusus sayogi 
Warna Standar  Bodas 
Permukaan: Lemes & Kaku

Moq: 200 pcs / hiji kandel

Pangiriman: 15 dinten-30 dinten 

Fitur Produk

1. Ringan-beurat, gampang disimpen sareng diolah, permukaan lemes sareng kaku

2. Sora & panas insulasi, nyerep noise, henteu gampang digores

3. waterproof, Antiflaming sareng mareuman diri , Uap-tahan

Fitur Pabrikan

1. fabrikasi gampang ku alat konvensional, sapertos agul, ragaji, palu sareng bor.

2. permukaan datar lumaku pikeun percetakan layar, ngalukis, dipasang.
     Beungkeutan sareng produk PVC sanés ku perekat PVC

3. Cocog pikeun bentuk termal, bending termal sareng pengolahan tilepan. 

Aplikasi

1. Ringan-beurat, gampang disimpen sareng diolah, permukaan lemes sareng kaku

2. Sora & panas insulasi, nyerep noise, henteu gampang digores

3. waterproof, Antiflaming sareng mareuman diri , Uap-tahan

• Paparan tembok sareng siling

• Partisi

• Toko baju

• Point of sale

• Tanda

• Dipidangkeunana ditata

• Paméran nangtung

• Kabinet

• Fenestration

• industri laut

• layar médis

• Daérah nyiapkeun dahareun

pvcfoamboa (3)
PVC-Foam-Sheet1

  • Saméméhna:
  • Teras: