Kunaon Gokai

Shanghai Gokai Industrial Co., LTD.

Pabrik propésional dewan sareng lambaranana

Ngeunaan urang

Saha Kami

Shanghai Gokai Industry Co., Ltd. khusus pikeun nalungtik, mekarkeun, ngadamel papan busa PVC, Lambaran Acrylic utamina. Perusahaan didirikeun taun 2009, aya 2 pabrik, 10 lini produksi, kantor pusatna aya di Shanghai, Cina. Kami ngenalkeun peralatan produksi canggih sareng téknologi pamrosésan, ogé alat-alat dunya ngarah sareng pangalaman anu euyeub ku prosés ieu. Sadaya ieu ngamungkinkeun Gokai ngahasilkeun papan busa PVC, lambaran akrilik, kalayan kualitas anu saé. Éta sampurna cocog sareng pasaratan pasar.

Naon Urang Laksanakeun

Produk kami utamina diekspor ka, sapertos Argentina, Brazil, Canada, Nigeria, Mexico, Saudi Arabia, UAE, UK, USA, Malaysia, Thailand, Vietnam, Spain, Romania, Algeria di seluruh dunya. Kami ogé Suplier anu diaudit SGS. Sareng urang lulus sertifikasi CE. Kami difokuskeun kualitas anu urang nganut metode kontrol pamariksaan kualitas ketat pikeun mastikeun reliabilitas kualitas produk. 

Ogé éta namina lambar busa PVC. Urang nawiskeun Iklan papan busa PVC, Bahan Bahan Papan papan busa PVC, papan busa PVC jati. Kandel 1mm dugi ka 30mm. Produk kami seueur dianggo dina jati, iklan, bahan bangunan, hiasan sareng aplikasi industri sareng bidang sanés.

Ogé éta dingaranan lambar plexiglass. Kami nawiskeun Lambaran akrilik Cast sareng lambar akrilik Extrude, lambaran Eunteung Acrylic, Lambaran Pitunjuk Cahaya Acrylic, lambar Acrylic utamina dianggo dina iklan, penerangan, industri bangunan, patung, hiasan sareng ogé dina bak, kamar mandi. Kandel 1-500mm. Prosés manufaktur canggih mastikeun lambar akrilik gaduh kaku kaku, kakuatan kuat sareng tahan kimia unggul.

Naha Pilih kami?

Pangiriman gancang

Kami gaduh 10 lini produksi, 1 * 20GP sakitar 10 dinten dugi ka réngsé, 1 * 40GP sakitar 15 dinten dugi ka réngsé.

Tim kuat

Kami gaduh 200 padamel, langkung ti 20 insinyur téknis sareng 80% diantarana ngagaduhan gelar sarjana.

Kontrol Kualitas ketat

Bahan baku 100% parawan.
Produksi standarisasi.
Paket ékspor sareng kabinet Khusus.

Papan busa PVC nganggo kantong plastik sareng penjaga juru, atanapi kotak karton sareng palét kai.

Kantong plastik sareng penjaga juru

Ékspor palét kai

Buleud karton

Ngunggah wadah kantong Platic

Ngamuat wadah tina kotak karton

Ngamuat wadah palet kai

Lambaran akrilik nganggo pilem PE atanapi kertas kraft, teras dianggo palet kai.

Dua sisi pe pilem atanapi kertas kraft

Usuk kai rangkep

Ngunggah wadah

OEM & ODM Ditarima

Ukuran khusus sareng ketebalan sareng warna na sayogi. Wilujeng ngabagi ideu anjeun ka kami, hayu urang babarengan pikeun ngajantenkeun kahirupan langkung kreatif.

TIM GOKAI JEUNG BUDAYA KORPORAT

Kami gaduh 200 padamel, langkung ti 20 insinyur téknis sareng 80% diantarana ngagaduhan gelar sarjana.

Perusahaan taat kana integritas landasan, kualitas kasalametan, inovasi sains sareng téknologi salaku kakuatan pendorong, ngudag kaunggulan, nyiptakeun kualitas anu luar biasa. Kami daék kerjasama sacara tulus sareng konsumén di bumi sareng di mancanagara pikeun ngajaga waktos sareng nyiptakeun kecemerlangan babarengan.

Kajujuran

Gokai salawasna taat kana prinsip, berorientasi jalma, manajemén integritas, kualitas pangluhurna, reputasi premium.

Inovasi

Inovasi mangrupikeun inti tina budaya Gokai.
Inovasi ngarah kana pamekaran, anu ngakibatkeun kakuatan anu ningkat, Sadayana mangrupikeun inovasi.

Tanggung jawab

Tanggung jawab ngamungkinkeun saurang gaduh katekunan.
Gokai ngagaduhan rasa tanggung jawab anu kuat sareng misi pikeun palanggan sareng masarakat.
Tiasa janten kakuatan panggerak pikeun pangembangan Gokai.

Gawé babarengan

Kerjasama mangrupikeun sumber pangwangunan.
Gawé babarengan pikeun nyiptakeun kaayaan win-win dianggap salaku tujuan anu penting pisan pikeun pamekaran perusahaan.
Ku sacara efektif ngalaksanakeun kerjasama integritas,

Tim kami

GOKAI Klién Sareng Évaluasi

KAGIATAN LUAR BIASA JEUNG PASTI KAMI DITAMBUNG KA KLIEN KAMI!

1
2

Pelanggan didatangan Pameran Gokai

Negosiasi bisnis

3
4

Papan busa Pvc urutan: 5 Star

Lambar akrilik urutan: 5 Star

Sertipikat kami