jelas lambar acrylic

Pedaran pondok:

Résistansi cuaca anu hadé: adaptasi sareng lingkungan alami, bahkan pikeun waktos anu lami dina cahaya panonpoe, angin sareng hujan moal ngarobah sipat-sipatna, sipat anti sepuh, tiasa ogé aman dianggo di luar ruangan.


Detil Produk

Tanda Produk

Hapus lambaran akrilik

Komoditi Hapus lambaran akrilik
Diménsi 1,220 x 2,440mm, sareng 1,220 x 1,830mm sareng 2050 * 3050mm jst.
Kandel 1.8mm nepi ka 100mm 
Kapadetan 1,20g / cm3
Kelir Jelas, warna, semi-tansparent, fluoresensi
Bahan atah PMMA
Karakteristik 1. Jelas, tingkat Transparansi tiasa kana langkung 95%. 
2. lami-lami awét. Kacida herangna, gampang beresih. 
3. Gampang kapang. Henteu-toksik.

Fitur urang

 1. Transparansi anu saé: henteu warnaan, lambar plexiglass transparan, laju transmisi lampu tina 92% atanapi langkung

 2. Résistansi cuaca anu hadé: adaptasi sareng lingkungan alami, bahkan pikeun waktos anu lami dina cahaya panonpoe, angin sareng hujan moal robih sipat-sipatna, sipat anti sepuh, tiasa ogé aman dianggo di luar ruangan.

 3. Kamampuh prosés anu saé: henteu ngan cocog pikeun ngolah mékanis sareng gampang kapang kapang, lambaran akrilik tiasa dicelup, permukaan tiasa dicét, percetakan layar atanapi palapis vakum.

 4. Kinerja anu saé: rupa-rupa lambar akrilik, warna euyeub, sareng gaduh pagelaran anu saé pisan, nyayogikeun désainer sareng sababaraha pilihan, lambaran akrilik tiasa dicelup, permukaan tiasa dicét, percetakan layar atanapi lapisan vakum.

 5. Henteu beracun: Bahkan ku paparan jangka panjang ogé tiasa ngarugikeun jalma, sareng henteu ngahasilkeun gas beracun nalika diduruk.

Aplikasi

Iklan:Nyetak layar sutra, bahan ukiran, papan paméran, panyélér;

Wangunan & Hiasan: Lambar hias pikeun ker sareng jero rohangan, rak gudang;

Kapal & Kandaraan: Bahan hiasan interior beus, karéta, subway, kapal uap; 

Jati: Jati kantor, kabinet dapur, kabinet kamar mandi;

Aplikasi Industri: Produk termoformed, proyék gudang kulkas, rékayasa perlindungan lingkungan; 

Anu sanésna: Papan moulding, aparat olahraga, pembibitan kayu, fasilitas buktina Uap pantai, kayu tahan cai, bahan seni, sagala jinis pelat partisi cahaya.

9
15

  • Saméméhna:
  • Teras: