Pasar Lambaran Busa PVC: perkenalan

  • Lambaran busa PVC diwangun ku polivinil klorida. Produk minyak bumi, résin, sareng bahan kimia anorganik dianggo dina pembuatan lambaran ieu. Dina rohangan anu dikendali, cairan réaktif dilegakeun ngahasilkeun lambar busa PVC. Ieu ngahasilkeun variasi kapadetan busa anu béda.
  • Kaunggulan lambar busa PVC kalebet résistansi panas, tahan korosi, tahan seuneu, gampang kapang sareng cet, sareng kakuatan tinggi sareng daya tahan
  • Lembaran busa ieu ringan, dikomprés sareng dikempelkeun pageuh sareng laminasi sareng rét. Lembar ieu dianggo dina pelapis témbok, pabrikan parabotan hiasan di jero ruangan atanapi ker, partisi, papan tampilan, papan paméran, tampilan pop-up, hoardings, windows, ceilings palsu, sareng industri konstruksi.
  • Lambaran busa PVC dianggo salaku alternatip pikeun lambar kai pikeun ngadamel panto, mebel, papan iklan outdoor, rak, sareng sajabana Lembar ieu beuki seueur dianggo dina sababaraha aplikasi kusabab sipat fisikna anu ditingkatkeun, kaseragaman, sareng gloss tinggi sareng caang.

Naek Paménta pikeun Bahan Konstruksi Awét & Rendah kanggo Ngajalankeun pasar Lembar Foam Global Global

  • Pasar lambar busa global global didorong ku naékna paménta lambaran ieu dina sababaraha aplikasi, kalebet konstruksi, otomotif, sareng bungkus. Éta ogé nawiskeun résistansi panas & seuneu anu hadé sareng sipat panghalang gas, anu ngajantenkeun bahan anu pikaresep pikeun dianggo dina mobil, beus, atanapi pabrik langit-langit karéta.
  • Lambaran busa PVC anti-korosip, shock proof, sareng henteu-toksik pikeun manusa kalayan pencegahan seuneu anu hadé, asep-buktina, sareng sipat panyalindungan UV. Aranjeunna nawiskeun ogé kakuatan sareng daya tahan anu saé, sareng ngagaduhan sipat nyerep kimia sareng lemah cai. Ku alatan éta, lambar busa PVC sacara padamel di gedong sareng bahan konstruksi, transportasi, sareng laut.
  • Kanaékan paménta pikeun bahan konstruksi anu hemat biaya di nagara berkembang sigana bakal naékkeun paménta lambar busa PVC. Bahan konstruksi basis lambar busa PVC ngagantikeun bahan konvensional sanés, sapertos kai, beton, liat, sareng logam.
  • Produk ieu gampang dipasang, tahan ka cuaca, langkung mirah, enteng, sareng nyayogikeun sagala rupa kaunggulan tibatan bahan konvensional
  • Naékna régulasi pikeun nurunkeun konsumsi énérgi dina gedong ogé diproyeksikeun naekeun paménta lambar busa PVC nalika periode ramalan. Salaku tambahan, kanaékan jumlah gedong sustainable diantisipasi pikeun ngajalankeun pasar busa PVC di Asia Pasipik.
  • Harga bahan baku volatil, perlambatan ékonomi, sareng peraturan pamaréntahan anu ketat tiasa mangaruhan pertumbuhan pasar busa global PVC

Pos waktos: Dec-30-2020