Kami babarengan

 Hiji: Kami babarengan konsumén 

Pelanggan didatangan perusahaan Gokai

Palanggan didatangan stan paméran kami

Kadua: Urang damel babarengan

Tilu: Urang tuang sasarengan

Opat: Urang ngumbara sasarengan


Waktos Posting: Dec-29-2020