WPC Sintra Lambaran Plastik

WPC Sintra Lambaran Plastik

WPC Sintra Plastik Lambaran, anu ogé namina Papan Komposit Plastik Kayu, mangrupikeun hiji kategori kréatip tina papan busa PVC. Papan busa WPC dihasilkeun sareng résin PVC sareng bubuk kai anu dicampur dina babandingan anu tangtu, ditambih ku bahan tambahan khusus ku formula anu maju, dibuih sareng diekstrusi dina suhu luhur akhirna pikeun ngabentuk lambar.

WPC Sintra Plastik Lambaran ngagaduhan raos kai, tapi tahan cai sareng tahan seuneu. Mangrupikeun gaganti kai, kayu lapis, papan cukur anu saé sareng bahkan Medium Density Fiberboard (MDF).

 

111 (1)111 (1)


Waktos Post: Feb-20-2021